Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

4 Ιανουαρίου 2022 · ΣΕΜΕΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μοιράσου το

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Θέλεις να είσαι παραγωγική σήμερα αν και η εστίασή σου είναι στους στόχους ευτυχίας και όχι τόσο στον πρακτικό κόσμο σου. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι οι κοινοί στόχοι, τα ενδιαφέροντα και φιλοσοφίες είναι πιο εμφανείς ή τα εκτιμάς περισσότερο. Επιδίωξε να αντιμετωπίσεις τυχόν συναισθήματα κτητικότητας ή αγανάκτησης με ειλικρίνεια και ήρεμη στάση. Οι ιδέες σου στα εργασιακά είναι απίστευτα δημιουργικές για μακροπρόθεσμα σχέδια και στρατηγικές. Εάν είσαι μόνη, δώσε προτεραιότητα στον εσωτερικό συναισθηματικό κόσμο σου.

Ταύρος
Οι ευθύνες και οι επιδόσεις σου είναι ιδιαίτερα ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητες και τα ενδιαφέροντά σου. Επίσης μπορεί να προκύψει έντονη ανάγκη να διαχειριστείς μια κατάσταση ή να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια στις πρακτικές σου υποθέσεις. Οι γύρω σου φαίνεται να ακολουθούν το παράδειγμά σου φυσικά και η επινοητικότητά σου να σε βοηθά προς την επίτευξη των στόχων σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε κάποια σημεία όμως τα περνάς σε δεύτερη μοίρα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά στον τομέα του πνεύματος και η εκμάθηση πραγμάτων ή η ανταλλαγή ιδεών είναι σε μεγαλύτερη εστίαση. Λαχταράς πιο ελκυστικές εμπειρίες και ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα ή μια αλλαγή σκηνικού. Απολαμβάνεις μια ειδική μελέτη, κοινή χρήση ή σκέψη με την ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Κρόνο. Διοχέτευσε το πάθος σου σε ένα αξιόλογο σκοπό ή σχέδιο ακόμα και στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, μην κατηγορείς τον εαυτό σου για καταστάσεις που συνέβησαν στο παρελθόν.

Καρκίνος
Έχεις την τάση σήμερα να παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά από ότι συνήθως με τη σημερινή συνάντηση Σελήνης – Κρόνου στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για έρευνα ή διερεύνηση ή για να ρίξεις τον εαυτό σου σε μια δραστηριότητα. Η ενασχόληση με τις ευθύνες μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες κρίσιμες βελτιώσεις. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με προβληματικούς τομείς κάτι που μπορεί να υποδηλώνει σημαντική πρόοδο με έργα ή με στενές σχέσεις σου.

Λέων
Κάποιος μπορεί να σου υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σου σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου να ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο. Επίσης είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με πνευματικές δραστηριότητες. Επιδιώκεις περισσότερη υπομονή και οι αλληλεπιδράσεις σου με ένα σημαντικό για τη ζωή σου πρόσωπο σε βοηθά να δεις τα πράγματα με ένα πιο θετικό τρόπο. Εάν είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα.

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν την ήδη έντονη προσοχή σου στη λεπτομέρεια. Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και πρέπει να φροντίσεις τα επαγγελματικά ή να ασχοληθείς με τις καθημερινές πρακτικές σου υποθέσεις. Ωστόσο με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένη με τη μονοτονία της ρουτίνας. Λίγη δυσαρέσκεια ίσως είναι η αφορμή για μια βελτίωση.

Ζυγός
Η προσθήκης κάποιας δομής σήμερα στον ελεύθερο χρόνο σου είναι χρήσιμη. Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της χαράς και της αναψυχής σου ωστόσο ένα μπλοκάρισμα ή μια καθυστέρηση είναι πιθανή. Η διαμόρφωση στρατηγικών, σχεδίων ή εφαρμόσιμων λύσεων σε προβλήματα είναι ευχάριστη. Κάποια συναισθήματα δυσαρέσκειας αντιμετωπίζονται καλύτερα αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου ακόμα και για τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή, τον οικιακό κόσμο ή την οικογένεια σου σήμερα, με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη τη μέρα. Αν και αυτή η προδιάθεση μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με ένα σημαντικό άτομο είναι λογικό να κοιτάξεις μέσα σου πριν κάνεις σημαντικές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς και να αναπτυχθείς. Η Σελήνη ενώνεται με τον Κρόνο σε αυτήν τη περιοχή του χάρτη σου στρέφοντας την εστίασή σου στην πρακτική πλευρά της ζωής σου.

Τοξότης
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια ξεχωριστή κουβέντα που ξεκαθαρίζει τα πράγματα, αλλά ίσως να καλύψεις περισσότερες υποχρεώσεις από όσες νομίζεις ότι μπορείς. Οι σημερινές διελεύσεις ξυπνούν την ανάγκη σου να χειριστείς ένα θέμα αντί να το κρατήσεις για μεταγενέστερη ημερομηνία. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να αποφύγεις ένα χαοτικό πρόγραμμα ή μια προσωπική συναισθηματική σύγκρουση.

Αιγόκερος
Η ανάγκη να διαχειριστείς ή να οργανώσεις τις πρακτικές σου υποθέσεις μπορεί να εμφανιστεί έντονα σήμερα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου συναντώντας τον Κρόνο τον πλανητικό κυβερνήτη σου, σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού χάρτη. Το να δίνεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες ή στα χρήματα και τα προσωπικά σου αντικείμενα είναι χρήσιμο στο να κάνεις έναν απολογισμό για το τι έχεις και τι μπορεί να χρειαστείς.

Υδροχόος
Ενώ μπορεί να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους σήμερα βρίσκεις περισσότερη ικανοποίηση να το κάνεις με τους δικούς σου ρυθμούς. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο κι εκεί συναντιέται με τον Κρόνο αυξάνοντας τις υποχρεώσεις σου. Μια μέτρια και προσεκτική προσέγγιση των στόχων σου είναι ιδανική. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσκολλάται επάνω σου και ίσως σε κουράσει λιγάκι. Εάν είσαι μόνη, παρελθόν, παρόν και μέλλον μπερδεύουν τα συναισθήματά σου.

Ιχθείς
Θα μπορούσες σήμερα να βρεις τον εαυτό ιδιαίτερα συγκεντρωμένο σε πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος σου και αυτή η τάση να είναι έντονη. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ενισχύοντας την ανάγκη να κοιτάξεις πίσω προτού προχωρήσεις μπροστά. Εκεί συναντά τον Κρόνο ο οποίος ευθυγραμμίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη. Επίσης μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση η οποία περιστρέφεται γύρω από ένα μυστικό ή ιδιωτικό θέμα.

Από astrology.gr

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Λευτέρης Πετρούνιας: Παιδότοπος το δωμάτιο των κοριτσιών του (photos)

Λευτέρης Πετρούνιας: Παιδότοπος το δωμάτιο των κοριτσιών του (photos)

Ένας μικρός χαμός στο δωμάτιο της Σοφίας και της μικρής Λένιας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δημοσιεύουν σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο με τις κόρες τους. Οι μικρές Σοφία και Λένια πρωταγωνιστούν ...

Lily Collins: Κάνουμε ένα throwback στα ωραιότερα beauty looks του “Emily in Paris” λίγο πριν τον δεύτερο κύκλο

Lily Collins: Κάνουμε ένα throwback στα ωραιότερα beauty looks του “Emily in Paris” λίγο πριν τον δεύτερο κύκλο

Ανυπομονείς να δεις τον δεύτερο κύκλο της “Emily in Paris”. Είναι το Παρίσι, τα μικρά cafe, τα υπέροχα σύνολα της Lily Collins αλλά και τα εξίσου εντυπωσιακά beauty looks της ...

Σπύρος Μπιμπίλας: «Πασίγνωστος πρωταγωνιστής δουλεύει ντελίβερι σε πιτσαρία»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Πασίγνωστος πρωταγωνιστής δουλεύει ντελίβερι σε πιτσαρία»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την κρίση που υπάρχει στο χώρο, αποκαλύπτοντας πως πασίγνωστος πρωταγωνιστής δουλεύει ως ντελίβερι. Η ...

Η Δανάη Μπάρκα πέταξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της στα σκουπίδια- Αυτός ο επώνυμος της έδωσε το δικό του

Η Δανάη Μπάρκα πέταξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της στα σκουπίδια- Αυτός ο επώνυμος της έδωσε το δικό του

Η Δανάη Μπάρκα εξήγησε σήμερα 22 Νοεμβρίου μέσα από την εκπομπή της το λόγο για τον οποίο κυκλοφορεί με το αυτοκίνητο του Νίκου Κοκλώνη.  Αυτό συνέβη καθώς ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι ...

Χαμογελάνε ξανά η Αλίκη Κατσαβού και ο Φοίβος Βουτσάς - Η τρυφερή φωτογραφία

Χαμογελάνε ξανά η Αλίκη Κατσαβού και ο Φοίβος Βουτσάς - Η τρυφερή φωτογραφία

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών χωρίς καμία αμφιβολία. Έτσι, η Αλίκη Κατσαβού δε θα μπορούσε παρά να τα περάσει με τον αγαπημένο γιο της, τον μικρό Φοίβο Βουτσά, ...