Τετάρτη 18 Μαΐου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

21 Δεκεμβρίου 2021 · ΣΕΜΕΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μοιράσου το

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι δουλειές ή οι ευθύνες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σου περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες με τη μετακίνηση του Ήλιου στον ηλιακό 10ο οίκο σου. Ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται ήδη σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη και ως εκ τούτου βιώνεις μια ενεργειακή στροφή προς τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα και τους πιο καλά εστιασμένους στόχους. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι επάνω σου μέχρι τις 19/1. Όσο κυλούν οι μέρες και πλησιάζουμε στις γιορτές τόσο το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου γίνεται πιο γλυκό και τρυφερό. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε να σκέφτεσαι το παρελθόν και να μελαγχολείς.

Ταύρος
Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 9ο οίκο σου και αυτή η διέλευση βοηθά την αυτοέκφραση και την εξομάλυνση των επικοινωνιών σου, κάτι που είναι χρήσιμο με την ανάδρομη Αφροδίτη στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη. Νιώθεις έμπνευση από μια ιδέα ή μπορεί να μάθεις κάτι που σε ενθουσιάζει και επηρεάζει θετικά τα μελλοντικά σχέδιά σου. Σήμερα είσαι πιο ευαίσθητη σε ό,τι σχετίζεται με το συναίσθημα και τη συντροφικότητα.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 9ο οίκο σου δείχνοντας την ανάγκη σου να ανεβάσεις την ένταση στην ενέργειά σου. Έχεις ένα αυξημένο ενδιαφέρον για τα κρυμμένα στοιχεία της ζωής σου, παίρνεις πολλά περισσότερα από το περιβάλλον σου από ότι συνήθως, βλέποντας τα κίνητρα, τις λεπτές αποχρώσεις και τη δυναμική του θάρρος πιο καθαρά. Σήμερα επίσης υπάρχει ισχυρή εστίαση στις στενές συνδέσεις, κοινή χρήση, οικονομική ή συναισθηματική υποστήριξη. Οι προκλήσεις σε ελκύουν ιδιαίτερα.

Καρκίνος
Υπάρχει μια έντονη, αυξανόμενη ανάγκη για συντροφικότητα. Σήμερα ο Ήλιος μεταβαίνει στον ήδη πολυάσχολο τομέα των συνεργασιών σου. Ακόμη και με την Αφροδίτη ανάδρομη σε αυτήν την περιοχή φαίνεται πως χρειάζεσαι μια συντροφιά για να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό τις επόμενες εβδομάδες. Μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου καθώς μέσω κάποιου θα σου δοθεί ένας καθρέπτης σε ορισμένες πτυχές του εαυτού σου που δεν είχες δει ξεκάθαρα μέχρι τώρα.

Λέων
Τα καθήκοντα και οι ρουτίνες αποκτούν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου και ακόμη περισσότερο τώρα με τη μετακίνηση του Ήλιου στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Μέχρι τις 19/1 ρίχνεις περισσότερη ενέργεια στη δουλειά και τα προγράμματα αυτοεξυπηρέτησής σου. Ευνοούνται τώρα οι δραστηριότητες που τακτοποιούν και οργανώνουν το μυαλό και τη ζωή σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε γίνεται λίγο απαιτητικός κι αυτό ίσως σου προκαλέσει μια δυσαρέσκεια. Εάν είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις σε απασχολούν έντονα.

Παρθένος
Μια λεπτή μετατόπιση της εστίασης σε πιο δημιουργικές, κοινωνικές δραστηριότητες που αναζητούν ευχαρίστηση σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις και τα θέλω σου. Με τη σημερινή μετακίνηση του Ήλιου στον ηλιακό 5ο οίκο σου αυτά τα θέματα ενισχύονται. Δραστηριότητες μέσω των οποίων μπορείς να διασκεδάσεις, να εντυπωσιάσεις, να δημιουργήσεις και να μοιραστείς σε ελκύουν ιδιαίτερα. Η Σελήνη ξεκινά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα αλλά αργότερα μετακομίζει στο 12ο οίκο σου και χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να ασχοληθείς και να οργανώσεις την προσωπική σου ζωή.

Ζυγός
Ο Ήλιος μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και λαχταράς περισσότερο χρόνο διακοπής και άνεσης. Μέχρι τις 19/1 είναι η ώρα να ηρεμήσεις με τα γνωστά και τα οικεία και να στηριχτείς σε αυτά. Η οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορούν να σε παρακινήσουν να πετύχεις, να χτίσεις και να οργανώσεις. Σήμερα τα μικρά εμπόδια τόσο στα εργασιακά όσο και τα συναισθηματικά μπορούν να πάρουν μορφή κτητικών και πεισματάρικων αντιδράσεων.

Σκορπιός
Η μάθηση και η σύνδεση γίνονται πιο σημαντικά αυτόν τον μήνα και ακόμη περισσότερο με τη μετακίνηση του Ήλιου στον τομέα των επικοινωνιών σου. Μέχρι τις 19/1 είναι καιρός να διαφοροποιηθείς και να συναντήσεις διάφορους ανθρώπους ή να διασκεδάσεις με διαφορετικές ιδέες. Οι σπουδές και τα προσωπικά ενδιαφέροντα τραβούν περισσότερο το ενδιαφέρον σου, την ενέργεια και τον χρόνο σου. Σήμερα δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς ή να αποφύγεις περίπλοκες σκέψεις.

Τοξότης
Ο Ήλιος ολοκληρώνει την ετήσια διέλευσή του στο δικό σου ζώδιο μεταβαίνοντας στον τομέα των αξιών και των πόρων σου. Τις επόμενες εβδομάδες δίνεις περισσότερη καρδιά στο να σταθεροποιήσεις τη ζωή σου και να εφαρμόσεις ιδέες. Τα χρήματα και τα υπάρχοντα, η άνεση και οι απλές, ευχάριστες δραστηριότητες αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα φυσικά ταλέντα, τις ικανότητές σου. Σήμερα είναι λίγο δύσκολη η μέρα όμως καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σου φέρνει περισσότερη ενέργεια για προσωπικά σχέδια και αναζωπύρωση της ζωτικότητας. Αν και με τον Άρη να εξακολουθεί να κρύβεται στον χάρτη σου, έχεις κάποιες επιφυλάξεις. Εάν θέλεις να κάνεις αλλαγές στην προσωπική εικόνα που προβάλλεις τότε οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για να το κάνεις. Σήμερα πρόσεξε για παρορμητικές ή ξαφνικές αποφάσεις στα εργασιακά, αλλά και τα ερωτικά.

Υδροχόος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης αρχίζεις να επιθυμείς περισσότερο χρόνο διακοπής και ξεκούρασης. Ο καλύτερος τρόπος για να επεξεργαστείς πραγματικά και να αφομοιώσεις τις πρόσφατες εμπειρίες είναι να χαλαρώσεις και να υποχωρήσεις. Θα σε ωφελούσε πολύ να εστιάσεις σε αυτά από τα οποία μπορείς να απαλλαγείς για να απλοποιήσεις και να βελτιώσεις τη ζωή σου στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων στάσεων ή συνηθειών. Θεραπευτικές δραστηριότητες θα βοηθήσουν στο να απαλλαγείς από το άγχος.

Ιχθείς
Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 11ο οίκο σου και ενδιαφέρεσαι όλο και περισσότερο για το τι σε κάνει ευτυχισμένη και το πως ταιριάζεις με τους άλλους ή συνεισφέρεις σε μια ομάδα. Είναι μια προσωπικά δημοφιλής εποχή και το να μοιράζεσαι ιδανικά ή οράματα με άλλους σου δίνει ώθηση. Σήμερα αναζητάς τρόπους για να απαλλαγείς από περιττές ανησυχίες ή προσκολλήσεις στο παρελθόν που σε κρατούν πίσω. Αυτό αφορά και στη συναισθηματική σου ζωή.

Από astrology.gr

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Παρθένα Χοροζίδου: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest γιατί το έβρισκε αστείο»

Παρθένα Χοροζίδου: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest γιατί το έβρισκε αστείο»

Η Παρθένα Χοροζίδου βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για τις συνεργασίες της στον χώρο, ενώ αποκάλυψε και τη συμβουλή που της είχε δώσει η Ελένη Καστάνη ...

Χαρδαβέλας: Όσα είπε για Νικολούλη & υπόθεση Πάτρας

Χαρδαβέλας: Όσα είπε για Νικολούλη & υπόθεση Πάτρας

Ο Κώστας Χαρδαβέλας βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για πολλά, για την Αγγελική Νικολούκη καθώς και για την τραγική υπόθεση με τον θάνατο τρων τριών παιδιων. «Η Αγγελική ...

Μαρία Κορινθίου για τη μεγάλη απώλεια βάρους – «Είπα τώρα το ράβεις»

Μαρία Κορινθίου για τη μεγάλη απώλεια βάρους – «Είπα τώρα το ράβεις»

Η ηθοποιός αδυνάτισε και η αλλαγή της είναι εντυπωσιακή. Σε μια συνέντευξη της στο περιοδικό Hello και την Μαρία Κολλιάτσα αναφέρθηκε διεξοδικά στην διατροφή της. «Επειδή γενικά με ρωτούν τι έκανα ...

Πάτρα: Σοκαριστική αποκάλυψη - Ο Δασκαλάκης ήταν παρών στα περιστατικά των παιδιών του

Πάτρα: Σοκαριστική αποκάλυψη - Ο Δασκαλάκης ήταν παρών στα περιστατικά των παιδιών του

Την Τετάρτη 5/5 έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό του Αντ1 μια αποκάλυψη αναφορικά με την υπόθεση στην Πάτρα, η οποία έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το πανελλήνιο αναφορικά με το θάνατο ...

Τάκης Ζαχαράτος: «Είχα δυσκολίες στην αρχή λέγανε “τι είναι τούτο εδώ;”

Τάκης Ζαχαράτος: «Είχα δυσκολίες στην αρχή λέγανε “τι είναι τούτο εδώ;”

Για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα βήματα της καριέρας του μίλησε στην κάμερα του “MEGA Καλημέρα” ο Τάκης Ζαχαράτος. «Αυτό το κομμάτι ...