Παρασκευή 1 Ιουλίου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

18 Μαΐου 2022 · ΣΕΜΕΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μοιράσου το

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Συνδέεσαι με τις ευθύνες, τις προτεραιότητές σου ή την αίσθηση του σκοπού σου και αισθάνεσαι καλά σήμερα. Καθώς η μέρα προχωρά κατευθυνόμαστε προς μια όψη Ήλιου – Ποσειδώνα που σε παρακινεί να αναλάβεις την ευθύνη και να κάνεις βελτιώσεις ιδιαίτερα στα οικονομικά ή στα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία σου. Οποιαδήποτε συμβουλευτική προσπάθεια μπορεί να είναι ιδιαίτερα καρποφόρα τώρα σε επαγγελματικά και ερωτικά θέματα.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις συμβάλλουν στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σου. Είσαι σε θέση να σταθεροποιήσεις τις δημιουργίες ή τα σχέδιά σου. Ευνοούνται πλέον η επικοινωνία, η μάθηση, οι σχέσεις και το μοίρασμα. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αποκτήσεις υποστηρικτικές δυνάμεις και να εργαστείς για την επίλυση προβλημάτων. Ο έρωτας, οι νέες γνωριμίες και το φλερτ είναι άφθονα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου και ελκύεσαι από δραστηριότητες που εμπλουτίζουν τη συναισθηματική ζωή σου. Ευτυχώς οι ιδέες μπορούν να έρθουν πολύ μαγικά σήμερα ιδιαίτερα αν ακούς τον εσωτερικό σου οδηγό αντί να πιέζεις τον εαυτό σου. Η υποστήριξη των άλλων ανεβάζει τη διάθεσή σου και οι ενέργειες διευκολύνουν την ειλικρίνεια και την αυξημένη αντίληψη.

Καρκίνος
Είναι μια καλή στιγμή να βρεις το κέντρο σου και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου δημιουργικά. Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να σε τονώνουν κοινωνικά και υλικά. Θα μπορούσες να βρεις τρόπους να αξιοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου και οι άνθρωποι στη ζωή σου είναι πιθανό να δουν την αξία σου περισσότερο από ότι συνήθως, ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί και οι μεγαλύτεροι θαυμαστές σου σήμερα και αύριο.

Λέων
Η μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα σε βάζει στη διαδικασία μιας πιο πρακτικής σκέψης. Νιώθεις περισσότερο συντονισμένη στα επαγγελματικά σου. Καθώς η μέρα προχωρά η αίσθηση σκοπού ενισχύεται. Οι γρήγορες επιδιορθώσεις δεν σε ενδιαφέρουν καθώς θέλεις να εμβαθύνεις και να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές. Η μέρα σου έχει ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Παρθένος
Οι ενέργειες του σήμερα ωφελούν την ερωτική σου ζωή, τις επικοινωνίες και την ομαδική εργασία. Είναι πιο εύκολο από ό,τι συνήθως να βρεις υποστήριξη και να συνεργαστείς. Οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορούν να αλλάξουν την οπτική σου και να ανοίξουν τα μάτια σου με χρήσιμους τρόπους. Μια ταινία, ένα βιβλίο, μια είδηση ή μια πολιτιστική εμπειρία μπορούν να σε οδηγήσουν σε ένα νέο ενδιαφέρον.

Ζυγός
Η Σελήνη κατευθύνεται προς το κάτω μέρος του ηλιακού σου χάρτη ενθαρρύνοντάς σε να κοιτάξεις μέσα σου και να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου. Θα μπορούσες επίσης να επιθυμήσεις περισσότερη άνεση ή οικειότητα, κάτι που μπορεί να σε ενισχύσει. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα έχεις τη διάθεση να κάνεις βαθιές και όχι επιφανειακές αλλαγές και είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου ενθαρρύνοντάς σε να προσεγγίσεις και να συνδεθείς. Οι τρέχουσες διελεύσεις φαίνεται να σε βάζουν στο σωστό μέρος για ενίσχυση, υποστήριξη και αναγνώριση. Η αφοσίωσή σου είναι εντυπωσιακή και φαίνεται σε ό,τι κι αν κάνεις. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να βρεις τρόπους να απελευθερωθείς από περιττά ψυχικά βάρη. Ο έρωτας είναι το ισχυρό ατού μαζί με τη ενισχυμένη γοητεία σου.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να απολαμβάνεις τη στιγμή αλλά επίσης κατάλληλες για να αφήσεις πίσω σου ζητήματα που δεν σε εξυπηρετούν πλέον, ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Συντονίζεσαι με τον εσωτερικό οδηγό σου και δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα στη διαίσθησή σου. Μην φοβάσαι να αναγνωρίσεις αυτά τα δύσκολα πράγματα που συνήθως κρύβεις κάτω από το χαλί έτσι ώστε να βρεις απαντήσεις σε συναισθηματικά διλήμματα.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου σήμερα και η εστίαση είναι στον εαυτό σου, στα σχέδιά σου και στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Μια ενισχυτική όψη συνδέει τον Ήλιο στον δημιουργικό σου τομέα με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και είναι ισχυρή για δημιουργική αυτοέκφραση. Η κοινή χρήση των ιδεών σου, το καλλιτεχνικό όραμα, η ευτυχία και η αίσθηση του χιούμορ μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Ο έρωτας σήμερα ευνοείται.

Υδροχόος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου μπορείς να ωφεληθείς από το να αφιερώσεις λίγο προσωπικό χώρο για να συντονιστείς με τον εσωτερικό κόσμο σου. Τα επίπεδα ενέργειας μπορεί να μην είναι υψηλά προσωρινά αλλά ένας πιο ήπιος ρυθμός μπορεί να λειτουργήσει καλά για εσένα αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, η επιθυμία σου να γίνεις πιο παραγωγική αυξάνεται όσο προχωρά η μέρα. Φλερτ και έρωτας έχουν την τιμητική τους.

Ιχθείς
Οι διελεύσεις σήμερα σε παρακινούν να κάνεις θετικές αλλαγές και βελτιώσεις. Οι συνδέσεις και οι συζητήσεις εμπνέουν εμπιστοσύνη. Φαίνεται να αναδεικνύεις τον καλύτερο σου εαυτό σου κυρίως στα εργασιακά κι αυτό εντυπωσιάζει. Ένα ενδυναμωτικό τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα είναι στο παιχνίδι και η συνεργασία είναι αποτελεσματική για την επίτευξη των στόχων σου.

Από astrology.com

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Μαρία Ηλιάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Μαρία Ηλιάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Ένα χρόνο τώρα η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βιώνουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές με την γέννηση της κορούλα τους. Η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς ...

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Αποχωρεί από το Mega Καλημέρα - Τι συνέβη;

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Αποχωρεί από το Mega Καλημέρα - Τι συνέβη;

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε φέτος στα τηλεοπτικά δρώμενα, στο Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη. Μετά από μια εξαιρετική τηλεοπτική χρονιά για την ίδια και για την εκπομπή στην οποία ...

Βασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη

Βασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη

Ο Βασίλης Γκουρούσης αποφυλακίστηκε 14 μήνες μετά τη σύλληψή του για το ριφιφί στο Ψυχικό. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του Βασίλη Γκουρούση, κ. Αντώνης Βουλγαράκης και κ. Βασίλης Σερεμέτης: ...

Δούκισσα Νομικού: Έγινε νονά στην Κρήτη! Φωτογραφίες

Δούκισσα Νομικού: Έγινε νονά στην Κρήτη! Φωτογραφίες

Στην Κρήτη βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η Δούκισσα Νομικού για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο! Οι καλοί της φίλοι Έλλη και Γιάννης επέλεξαν την όμορφη παρουσιάστρια να γίνει η νονά της ...

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; ΚριόςΜπορείς να οργανώσεις τα οικονομικά, το σπίτι και ...