Τετάρτη 25 Μαΐου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

13 Ιανουαρίου 2022 · ΣΕΜΕΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μοιράσου το

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;Remaining Time-0:00FullscreenMute

Κριός
Ακόμα κι αν ο Ερμής ξεκινά αύριο την ανάδρομη πορεία του είσαι σε μια αξιοπρεπή θέση να επικοινωνήσεις σήμερα. Υπάρχει έντονα η αίσθηση ότι το να προσεγγίσεις τους άλλους είναι ικανοποιητικό και μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Η περιέργειά σου σε τραβάει σε νέες εμπειρίες και σε κάνει να ενδιαφερθείς ενεργά για νέα μάθηση. Ωστόσο είναι προτιμότερο να μην πιέσεις σήμερα καταστάσεις καθώς και τον εαυτό σου. Η συναισθηματική σου ζωή με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων έχει ενδιαφέρον.

Ταύρος
Είναι καιρός να γειωθείς τώρα που η Σελήνη έφυγε από το ζώδιό σου και επισκέπτεται τον τομέα των πόρων σου. Ενώ μπορεί να συνεχίσεις να επικεντρώνεσαι στις συναισθηματικές σου ανάγκες, είσαι πιο υπομονετική και πρόθυμη να επικεντρωθείς στην οικοδόμηση. Αυτή η νοοτροπία σου επιτρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος αύριο και μπορεί να στραφείς στο παρελθόν για απαντήσεις ή να επανεξετάσεις παλιά προβλήματα μέσα από μια άλλη οπτική γωνία τις επόμενες εβδομάδες.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη μέρα αναζητάς κανάλια και τρόπους για να εκφραστείς. Ακόμα και με τον Ερμή να προετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του, οι συζητήσεις σήμερα είναι εμπνευσμένες. Επίσης είναι πιθανό να αισθανθείς συνδεδεμένη και αφοσιωμένη ή να λαχταράς τη συμμετοχή. Είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις ανεκπλήρωτες ανάγκες και συναισθήματα που πρόσφατα απομόνωσες. Συναισθηματικά και ερωτικά προετοιμάσου για επιστροφές ή αναζητήσεις του παρελθόντος.

Καρκίνος
Είναι πιθανό σήμερα να απολαύσεις λίγο χρόνο έξω από τα συνηθισμένα, με διαφορετικές και πιο προσωπικές δραστηριότητες και με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής νιώθεις την ανάγκη για χώρο, για επεξεργασία, θεραπεία και εξάλειψη. Με τον Ερμή να προετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του είναι καλύτερο να επεξεργάζεσαι έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη παρά να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Προσπάθησε να μην εμποδίσεις την εξέλιξή σου με μια παρορμητική κίνηση. Μην πιέσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει συναισθηματικά με αψυχολόγητες κινήσεις και ενέργειες.

Λέων
Με τον Ερμή να προετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του καλό είναι να αποφύγεις να αναλάβεις πολλά. Τα λάθη του παρελθόντος μπορεί να εμφανιστούν αλλά αντί να αγχώνεσαι επωφελήσου από τις επόμενες εβδομάδες για να επαναξιολογήσεις αυτό που κάνεις. Ακόμα και με αυτήν τη μετατόπιση μπορείς να απολαύσεις τη χαλαρή σύνδεση και την επικοινωνία σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για πνευματική συντροφιά ή διέγερση.

Παρθένος
Η Σελήνη διασχίζει την κορυφή του ηλιακού σου χάρτη βοηθώντας σε να συντονιστείς με τις προτεραιότητες. Έχεις την επίγνωση των ευθυνών σου και αποδίδεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Μπορεί να έχεις έναν στόχο ήδη στο μυαλό σου. Οι καταστάσεις, αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού μήνα τείνουν να σε ενθαρρύνουν να ωριμάσεις και να προχωρήσεις. Οι συνομιλίες είναι προσγειωμένες και χρήσιμες. Ευκαιρίες σε σχέση με το παρελθόν που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή θα πρέπει να τις εξετάσεις εξονυχιστικά.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος και οι ευρύτεροι στόχοι σου είναι ένα συναισθηματικό σημείο εστίασης. Εκπέμπεις καλή ενέργεια και προσελκύεις σχόλια με παρόμοιες δονήσεις. Ακόμα και όταν ο Ερμής είναι έτοιμος να γυρίσει ανάδρομος φαίνεται να εκφράζεις άνετα τις ιδέες και τα συναισθήματά σου. Ωστόσο καλό θα ήταν να απόφευγες τις υποσχέσεις στον αγαπημένο και τα οικεία σου πρόσωπα. Εάν είσαι μόνη, δώσε χρόνο στο άτομο που σε ενδιαφέρει και μην πιέζεις καταστάσεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και η ανάγκη σου να παρατηρείς και να στοχάζεσαι είναι έντονη. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα για να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου και τις πρόσφατες εμπειρίες σου, αλλά επίσης ελκύεσαι από έργα και καταστάσεις που εμπλέκουν τα συναισθήματά σου. Ίσως θυμάσαι διαφορετικά ένα πρόβλημα του παρελθόντος και είναι εμφανές τώρα καθώς η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ερμή.

Τοξότης
Ακόμη κι όταν ο Ερμής πρόκειται να γίνει ανάδρομος υπάρχει ρευστότητα μεταξύ των συναισθημάτων και της διάνοιας σου σήμερα και σου είναι εύκολο να επικοινωνήσεις και στα δυο επίπεδα. Η Σελήνη σε ευαισθητοποιεί συναισθηματικά και κατανοείς το πως πρέπει να ισορροπήσεις τα πράγματα. Τις επόμενες εβδομάδες θα μπορούσες να περιμένεις πληροφορίες και θα είναι ιδανική στιγμή για επεξεργασία και αναθεώρηση.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και η φροντίδα των λεπτομερειών και η προσοχή σε πρακτικές προτεραιότητες φαίνεται να σε ικανοποιεί περισσότερο. Η οργάνωση της ζωής σου είναι ο στόχος σου. Αισθάνεσαι άνετα και σκέφτεσαι θέματα που απέφευγες στο παρελθόν με την αρμονία της Σελήνης με τον Ερμή, ο οποίος προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του και προκαλεί κάποια σύγχυση ή ασάφειες. Μην δίνεις υποσχέσεις κυρίως στα συναισθηματικά που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητάς σου και είσαι συναισθηματικά και νοητικά αφοσιωμένη στις αναζητήσεις σου. Το να σκέφτεσαι περισσότερο ορισμένες απόψεις μπορεί να είναι ευεργετικό τώρα, καθώς βλέπεις ένα θέμα διαφορετικά μια μέρα πριν ο Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Απόφυγε τις υψηλές προσδοκίες για καλύτερα αποτελέσματα. Η συναισθηματική σου ζωή κυλά ομαλά χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Ιχθείς
Μπορείς να ωφεληθείς κοιτάζοντας μέσα σου, ωστόσο κάποια θέματα βρίσκονται στον αέρα ιδιαίτερα με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή να προετοιμάζεται και αυτός να ξεκινήσει την οπισθοδρόμησή του. Οι ανάγκες σου για ασφάλεια και εξοικείωση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή σήμερα. Η επεξεργασία των συναισθημάτων και των πρόσφατων γεγονότων φαίνεται να είναι πιο σημαντική. Όσο για τα αισθηματικά προετοιμάσου για επιστροφές από το παρελθόν. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση πρόσεξε μην δώσεις δικαιώματα στον αγαπημένο σου.

Από astrology.gr

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Ιωάννα Τούνη: «Θα πενθήσω όπως θέλω. Νιώθω λύπηση σε όσους βγάζουν χολή»

Ιωάννα Τούνη: «Θα πενθήσω όπως θέλω. Νιώθω λύπηση σε όσους βγάζουν χολή»

Η Ιωάννα Τούνη ύστερα από κάποιες μέρες απουσίας αποφάσισε να πει δύο λόγια για την απώλεια της μήτερας της, όπου την έχασε ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Μίλησε για ...

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Το πικρόχολο σχόλιο του BBC για την ερμηνεύτρια

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Το πικρόχολο σχόλιο του BBC για την ερμηνεύτρια

Η Αμάντα Γεωργιάδη μας έκανε περήφανους κατακτώντας την 8η θέση στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας με το κομμάτι «Die Together» και αποθεώθηκε τόσο από τις επιτροπές ...

Μυριέλλα Κουρεντή: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον John Λύγνο

Μυριέλλα Κουρεντή: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον John Λύγνο

Μια φωτογραφία με τον John Λύγνο δημοσίευσε σήμερα στον λογαριασμό της στο instagram η Μυριέλλα Κουρεντή. Η ηθοποιός που συμμετείχε στο Survivor είδε την προσωπική της ζωή να μπαίνει στο ...

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; ΚριόςΗ σημερινή μέρα είναι δυνατή για να μοιραστείς και ...

«Φυσικά και θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Φυσικά και θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Καλεσμένος στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον βρέθηκε ο Τάκης Παπαματθαίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δηλώσεις του Τάκη Παπαματθαίου ...