Κυριακή 23 Ιανουαρίου

Τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιό σου

8 Νοεμβρίου 2021 · -

Μοιράσου το

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ενδεχομένως χαίρεσαι που πιθανότατα είσαι περισσότερο στα κοινωνικά σου ή που οι συγκυρίες σε οδηγούν στο να βρίσκεσαι με κόσμο, να ανταλλάζεις ιδέες και να προωθείς ευκολότερα τα σχέδιά σου. Χρειάζεται βέβαια να προσέχεις λίγο τις ισορροπίες, δηλαδή να μοιράζεις σωστά τον χρόνο σου, γιατί ως Κριός είναι ζωτικό για σένα κάποιες στιγμές να έχεις χρόνο αποκλειστικά για τον εαυτό σου, έστω και λίγο. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προβάλεις την εικόνα σου και τη δουλειά σου, αλλά και για να αναζητήσεις τον δρόμο για τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Και εντάξει, όταν τον βρεις αυτόν τον δρόμο, σκέψου και να τον ακολουθήσεις κιόλας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το ενδιαφέρον εστιάζεται όλο και περισσότερο στα επαγγελματικά σου, έπειτα από αρκετό καιρό αναζήτησης και ενδεχομένως άγχους, μέσα σου ξέρεις προς τα πού να βαδίσεις. Τώρα οι ευκαιρίες θα είναι περισσότερες από όσες μπορείς να φανταστείς. Οι πλανήτες στον Υδροχόο δείχνουν μεγάλες στιγμές. Μπορείς να δοκιμάσεις να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται αυτές τις μέρες. Τα νέα μπορεί να είναι ξαφνικά, αλλά αισιόδοξα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, οι σχέσεις σου με το εξωτερικό έχουν ενδιαφέρον εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά η τα καλύτερα θα έρθουν κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του μήνα. Φαίνεται πάντως ότι κάτι γίνεται εκτός συνόρων. Ίσως πρόκειται για μετανάστευση, για συνεργασία με μια ξένη χώρα ή με άτομα άλλης κουλτούρας. Ενδεχομένως, εκτός από τις συνεργασίες, αυτά που γίνονται στον ένατο οίκο σου μπορεί να αφορούν και μια συναισθηματική σχέση. Ο οίκος αυτός αφορά και τις σπουδές, τα ταξίδια και τους διευρυμένους ορίζοντες. Είναι ο οίκος της αισιοδοξίας και ενεργοποιείται όσο ποτέ άλλοτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, τον τελευταίο καιρό είναι πιθανό να αντιμετώπιζες κάποιες δυσκολίες με οικονομικά θέματα (περισσότερο με οικονομικές συμφωνίες, ρυθμίσεις, κλπ.) ενώ και κάποιες συνεργασίες μπορεί να δημιουργούσαν προβλήματα. Η εύνοια όμως των πλανητών από τον Υδροχόο δείχνει ότι το τοπίο θα ξεκαθαριστεί σύντομα και ότι θα δικαιωθείς. Αυτό ειδικά το τελευταίο, η δικαίωση, είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί, επειδή αργά ή γρήγορα θα έρθει. Ενδιαφέρον έχει ότι πολλοί Καρκίνοι αυτή την περίοδο μπαίνουν σε έντονες ρομαντικές σχέσεις που μπορεί να καταλήξουν σε ιστορίες πάθους ή και ίντριγκες.

ΛΕΩΝ

Λέων, τα καλά νέα με τις θετικές όψεις της εβδομάδας έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, και τις επαγγελματικές και τις συναισθηματικές. Στον Υδροχόο, που για σένα είναι ο οίκος των συνεργασιών και της συντροφικότητας, βρίσκονται ο Κρόνος και ο Δίας και αυτός ο μήνας είναι μια ευκαιρία για κάτι νέο σε αυτούς τους τομείς. Υπάρχει πάντως η πιθανότητα να μπεις σε μια σχέση, ερωτική, η οποία να είναι σοβαρή, όχι περιστασιακή. Κάπως ψάχνεσαι να καταλάβεις αν συντροφικότητα και ο έρωτας μπορούν να συνυπάρχουν και μετά το πρώτο εξάμηνο σχέσης. Τα πάντα θέλουν συντήρηση και μια σχετική κατεύθυνση και τίποτα δεν μπορείς να το αφήσεις να «πηγαίνει» μόνο του. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρχει υποστήριξη και κάποιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά. Από την άλλη υπάρχει περίπτωση να έχεις μια προσφορά για μια δουλειά ή για μια νέα συνεργασία, την οποία αν πρέπει για να τη δεχθείς να αρνηθείς μια ήδη υπάρχουσα, τότε θα πρέπει να περιμένεις λίγο πριν απαντήσεις. Ο έκτος ηλιακός οίκος σου έχει τον Κρόνο και τον Δία και αυτό βέβαια εκτός από τα επαγγελματικά αφορά και τις υπηρεσίες που παρέχεις ή σου παρέχουν, οπότε μπορεί να δεις εξελίξεις και σε αυτόν τον τομέα. Πρόσεξε μην μπαίνεις σε διαδικασίες επίδειξης ισχύος, ακόμη και αν νιώθεις ότι σε προκαλούν. Το θέμα δεν είναι ποιος είναι ο ισχυρότερος, αλλά καθαρά το αποτέλεσμα, σε κάθε σχέση. Και το καλύτερο αποτέλεσμα συνήθως είναι να σωθεί η σχέση. Αν αυτό δεν γίνεται, απλώς, προχώρα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η δημιουργικότητα, ο έρωτας, η πραγματική αγάπη και τα παιδιά θα συνεχίσουν να είναι το βασικό θέμα του μήνα. Φαίνεται μάλιστα ότι αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες θα επηρεάζουν τη ζωή σου για τον επόμενο χρόνο. Άσε τη δημιουργικότητά σου ελεύθερη. Απόλαυσε τη ζωή σου με όποιο τρόπο μπορείς. Επίτρεψε στον εαυτό σου να ερωτευτεί. Δεν θα πάθεις και τίποτα. Ο Κρόνος και ο Δίας αποτελούν έναν καταπληκτικό συνδυασμό στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και δεν θα βρίσκονται μαζί για πολύ καιρό ακόμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ο τέταρτος οίκος σου, στον οποίο βρίσκονται ο Κρόνος και ο Δίας, έχει να κάνει με την κατοικία, την οικογένεια, τις ρίζες σου, την αίσθηση ότι ανήκεις και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζονται κάποιες αλλαγές αυτήν τη βδομάδα, να έχεις οικονομική στήριξη από ένα οικογενειακό πρόσωπο ή να έχεις ένα οικονομικό όφελος από ένα ακίνητο (π.χ. ένα σπίτι που έχει μείνει ανοίκιαστο εδώ και μήνες, να νοικιαστεί). Υπάρχει βέβαια και το πιο συναισθηματικό κομμάτι του οίκου. Θέλεις να νιώθεις περισσότερο ασφαλής, ίσως ότι η καθημερινότητά σου έχει περισσότερο νόημα. Και κάπως έτσι αρχίζεις να επενδύεις ακόμη περισσότερο στις σχέσεις σου και στο συναισθηματικό πάρε δώσε μέσα σε αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το ξέρεις πολύ καλά ότι η ζωή έχει ξαφνικά γυρίσματα, που μάλιστα μπορεί να είναι τόσο διαφορετικά και αναπάντεχα που στην αρχή δεν μπορείς να τα αξιολογήσεις ως θετικά ή αρνητικά, αλλά μόνο ως έντονα. Ένας άνθρωπος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις όπως δεν ένιωσες ποτέ, ή να δεις ένα στοιχείο του εαυτού σου που δεν γνώριζες καν, ή να έχεις ένα τόσο βαθύ και διαφορετικό σύνδεσμο μαζί με κάποιον που να σε αποπροσανατολίζει εντελώς. Μην παραπονιέσαι ότι είναι δύσκολα τα έντονα, γιατί ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά ότι κατά βάθος για αυτά ζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις αυτές τις μέρες θα ήταν να ακολουθείς το ρεύμα. Σε αυτή την περίπτωση η κοινή λογική θα σου έλεγε «μην προσπαθείς, έτσι κι αλλιώς όλα μάταια είναι, αφού δεν κυκλοφορεί χρήμα, γιατί να έρθει σε μένα, κλπ.». Αν και δεν ταιριάζει στη φύση σου να ακολουθείς αυτά που ακούς χωρίς να τα εξετάζεις με το κριτικό σου πνεύμα, οι πιέσεις που ασκούνται να πιστεύουμε ή όχι κάποια πράγματα είναι έντονες. Όμως πρέπει να αντισταθείς – αυτή την περίοδο μπορείς να γίνεις μαγνήτης του χρήματος ή αυτού που θέλεις, γενικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η πορεία του Κρόνου και του Δία στο ζώδιό σου συνεχίζεται. Και αυτή η βδομάδα μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά. Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι να ξέρεις ότι έχεις αρκετές επιλογές για να κατευθύνεις κάποιους τομείς της ζωή σου εκεί που θέλεις εσύ. Οι ευκαιρίες αυτές τις μέρες μπορεί να προκύψουν από την κοινωνική σου ζωή, από φίλους και από ομάδες στις οποίες ανήκεις, μην διστάζεις να αναζητήσεις ιδέες ή υποστήριξη. Και μία σημείωση: είναι πιθανό να συνειδητοποιείς ότι χρειάζεσαι περισσότερο νόημα στη ζωή σου. Ίσως λοιπόν δεν πρέπει να κοιτάς μόνο τον στόχο και το αποτέλεσμα, αλλά και το πώς θα είναι ευχάριστη η διαδικασία για να φτάσεις σε αυτά.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, κλείσε την πόρτα, επικεντρώσου στον στόχο σου και δώσου απόλυτα σε αυτόν. Η συγκέντρωση πλανητών στον δωδέκατο οίκο σου αυξάνει τη διαίσθηση σου και σε καθιστά γεννήτρια ιδεών και πιο δημιουργικό από ποτέ. Αν στα σχέδιά σου είναι κάτι νέο στα επαγγελματικά, νέο και δικό σου, που θα σου προσφέρει περισσότερη ανεξαρτησία, ο Νοέμβριος είναι μήνας που φέρνει ελπιδοφόρα ξεκινήματα. Υπάρχει ενδεχομένως και ένα αισθηματικό θέμα που σε απασχολεί, αλλά για αυτό απαντήσεις θα πάρεις λίγο αργότερα.

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Δούκισσα Νομικού:

Δούκισσα Νομικού: "Ασορτί" με το μικρό Σάββα στην παιδική χαρά!

Η Δούκισσα Νομικού όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα μοιράζεται με τους αγαπημένους της followers όμορφες στιγμές με τα παιδιά της. Εξακολουθεί να μη δείχνει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ωστόσο, ...

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε βαθμό κακουργήματος η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε βαθμό κακουργήματος η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του , στο διαδίκτυο. Σύμφωνα ...

Σε πελάγη ευτυχίας η Τζούλια Νόβα - Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της!

Σε πελάγη ευτυχίας η Τζούλια Νόβα - Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της!

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν μερικές ώρες η Τζούλια Νόβα, με την ευχάριστη είδηση να την γνωστοποιεί η εκπομπή Τι λες τώρα το μεσημέρι της Κυριακής (12/12). Ο τοκετός ...

Γίνε Master των Party Outfits με inspo τη Leonie Hanne

Γίνε Master των Party Outfits με inspo τη Leonie Hanne

Τι κι αν ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα; Τι κι αν ξέρεις οτι θα περάσεις την Παραμονή φορώντας πιτζάμες ή στην καλύτερη, το Πρωτοχρονιάτικο φόρεμά σου με fluffy κάλτσες; Οι γιορτές ...

Kατερίνα Καινούργιου: «Στην καριέρα μου τα έχω καταφέρει, στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια» - «Σκέφτομαι σοβαρά την κατάψυξη ωαρίων»

Kατερίνα Καινούργιου: «Στην καριέρα μου τα έχω καταφέρει, στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια» - «Σκέφτομαι σοβαρά την κατάψυξη ωαρίων»

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων. Η Κατερίνα Καινούργιου τότε αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ...