Τετάρτη 18 Μαΐου

Ποιο ζώδιο είναι το καρμικό σου ταίρι;

19 Ιανουαρίου 2022 · ΣΕΜΕΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μοιράσου το

Γνωρίζεις έναν άνθρωπο και αισθάνεσαι πως τον ξέρεις χρόνια, νιώθεις μια ασυνήθιστη οικειότητα, μπορεί να σου θυμίζει κάτι από τον εαυτό σου και επιδιώκεις να τον έχεις στη ζωή σου.

Σε όλους μας μπορεί να έχει συμβεί αυτό. Η ψυχή ψάχνει να βρει την αδελφή ψυχή, να συναντήσει το άλλο της μισό και αυτό μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Όμως η ανάγκη για συντροφικότητα, για την απόλυτη αγάπη, η ανάγκη για τον ιδανικό σύντροφο που θα μας ολοκληρώνει και θα μας κάνει να ξεχνάμε την υπαρξιακή μας μοναξιά πάντα υπάρχει.

Οι καρμικές σχέσεις αναγνωρίζονται από την πρώτη ματιά. Έχουμε ανάγκη τη συνεχόμενη παρουσία του άλλου, επιδιώκουμε να ανοίξουμε χώρο στη ζωή μας, να του βρούμε μια θέση. Οι μοιραίες και ανθεκτικές στο χρόνο σχέσεις είναι καρμικές. Σε κάποια προηγούμενη ζωή βίωσαν θετικές ή αρνητικές εμπειρίες και σ’αυτή τη ζωή, κάτω από διαφορετικές συνθήκες ή άλλους ρόλους, θα λειτουργήσουν ανταποδοτικά ανάλογα με το τι εισέπραξαν στον προηγούμενο κύκλο τους. Στην καρμική σχέση έρχεσαι αντιμέτωπη με συναισθήματα του παρελθόντος, ασυνείδητα, και συνειδητά όταν η σχέση αυτή θα τελειώσει, όταν δηλαδή το πάθημα γίνει μάθημα.

ΚΡΙΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Κριού είναι ο Παρθένος και ο Σκορπιός.

Ο Κριός είναι ανυπόμονος, αυθόρμητος και παρορμητικός, ρισκάρει και είναι αισιόδοξος. Ο Παρθένος είναι προσεκτικός και αναλυτικός και βάζει σε τάξη τη ζωή του Κριού. Τον κρίνει όμως πολύ αυστηρά και εκείνος εκνευρίζεται, βγάζει εγωισμό.

Με τον Σκορπιό είναι ελαφρώς καλύτερα τα πράγματα καθότι είναι και οι δυο παθιασμένοι, δυναμικοί, επιθετικοί, εγωιστές. Και οι δυο θέλουν να κυριαρχούν με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Ταύρου είναι ο Ζυγός και ο Τοξότης.

Ταύρος και Ζυγός έχουν τον ίδιο κυβερνήτη, την Αφροδίτη, αγαπάνε δηλαδή και οι δυο τα ίδια πράγματα. Ο Ζυγός είναι πιο λογικός και ο Ταύρος πιο πρακτικός και αισθησιακός.

Με τον Τοξότη, τον περιπετειώδη και ενθουσιώδη, ο Ταύρος καλείται να σταθεροποιήσει τη σχέση. Μια σχέση που μόνο μονότονη δεν είναι. Ο Τοξότης δίνει χρώμα στη ζωή του Ταύρου και τον εμπιστεύεται. Μπορεί να υπάρξουν μαζί και σαν καλοί φίλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα καρμικά ζευγάρια του Δίδυμου είναι ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως.

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, κοινωνικός, φλερτάρει και αυτό πάει κόντρα στο Σκορπιό που είναι κτητικός και ζηλιάρης. Ο Σκορπιός αναζητά την πλήρη αφοσίωση, είναι παθιασμένος και αυτό τρομάζει τον αέρινο και χαλαρό Δίδυμο.

Ο Αιγόκερως πάλι είναι πιο σοβαρός, συνεπής, πατάει στη γη. Ο Δίδυμος είναι ένα μικρό παιδί. Παρόλα αυτά μαθαίνουν πράγματα ο ένας από τον άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Καρκίνου είναι ο Τοξότης και ο Υδροχόος.

Ο Καρκίνος είναι πολύ κτητικός και κυκλοθυμικός, τρέχει να πιάσει τον Τοξότη και πάντα τον συγχωρεί. Ο Τοξότης δεν τον αντέχει, του αρέσει όμως η τρυφερότητα που εισπράττει. Η σχέση προχωράει αν κρατηθούν οι ισορροπίες.

Ο Υδροχόος πάλι είναι πολύ ανεξάρτητος ενώ ο Καρκίνος ιδιαίτερα συναισθηματικός και λάτρης της οικογένειας. Ο Υδροχόος τον μαθαίνει να μην βασίζεται στους άλλους, να είναι πιο ελεύθερος ενώ ο ίδιος μαζί του γίνεται πιο θερμός.

ΛΕΩΝ

Τα καρμικά ζευγάρια του Λέοντα είναι ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς.

Ο Αιγόκερως είναι καριερίστας, είναι των πρέπει και δεν εκδηλώνεται εύκολα συναισθηματικά. Δίπλα σε ένα Λιοντάρι μαθαίνει να είναι πιο γενναιόδωρος, διασκεδάζει περισσότερο ενώ και το Λιοντάρι θυσιάζει πολλές φορές την καλοζωία του για χάρη των υποχρεώσεων του.

Λέων και Ιχθύς είναι και οι δύο ερωτευμένοι με τον έρωτα και την τέχνη. Η διαφορά είναι ότι το Λιοντάρι είναι πιο εκδηλωτικό και κυριαρχικό ενώ ο Ιχθύς είναι πιο εσωστρεφής και εκδηλώνεται πλαγίως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Παρθένου είναι ο Υδροχόος και ο Κριός.

Ο Παρθένος είναι πολύ αναλυτικός, προγραμματιστής και οργανωτικός ενώ ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος, αγαπά τις αλλαγές και έχει προοδευτικές ιδέες, είναι ελεύθερος. Το δέσιμο μεταξύ τους είναι καθαρά εγκεφαλικό και μιλάνε μαζί ατελείωτες ώρες.

*Παρθένος/Κριός (βλ. Κριό)

ΖΥΓΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Ζυγού είναι ο Ιχθύς και ο Ταύρος.

Ιχθύς και Ζυγός είναι και οι δυο αναποφάσιστοι, διπλωμάτες. Ο Ιχθύς είναι πιο διαισθητικός και συναισθηματικός ενώ ο Ζυγός είναι πιο λογικός και εκνευρίζεται με τις τάσεις φυγής του Ιχθύ. Αν συμβιβαστούν μπορεί να τα πάνε καλά. Ο Ζυγός θα τον κάνει πιο κοινωνικό και θα τον μάθει να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του ενώ ο Ιχθύς θα μάθει στο Ζυγό να χρησιμοποιεί τη διαίσθησή του.

*Ταύρος/Ζυγός (βλ. Ταύρο)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Σκορπιού είναι ο Κριός και ο Δίδυμος

(βλ. Κριό, Δίδυμο)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Τοξότη είναι ο Ταύρος και ο Καρκίνος.

* (βλ. Ταύρο, Καρκίνο)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Αιγόκερου είναι ο Δίδυμος και ο Λέων.

* (βλ. Δίδυμο, Λέοντα)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Υδροχόου είναι ο Καρκίνος και ο Παρθένος.

* (βλ.Καρκίνο, Παρθένο)

ΙΧΘΥΕΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Ιχθύ είναι ο Λέων και ο Ζυγός.

*(βλ. Λέοντα, Ζυγό)

Από missbloom.gr

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Πέννυ Μπαλτατζή: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Πέννυ Μπαλτατζή: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Μία ιδιαίτερα χαρούμενη περίοδο διανύει η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η τραγουδίστρια, η οποία είναι παντρεμένη με τον Χρήστο ...

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Άκης Πετρετζίκης

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Άκης Πετρετζίκης

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης, καθώς η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι ξανά έγκυος. Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τα Instagram Stories ...

Καφές με πρωτεΐνη: Αξίζει να το δοκιμάσεις;

Καφές με πρωτεΐνη: Αξίζει να το δοκιμάσεις;

Αν αφιερώνεις χρόνο στο TikTok, πιθανότατα έχεις δει τι εστί “proffee” (protein+coffee), δηλαδή καφές με πρωτεΐνη. Αν και έγινε τάση στο TikTok, το συγκεκριμένο ρόφημα δεν είναι κάτι καινούριο και ...

Κατερίνα Καινούργιου: Οι «αιχμές» για δύο γνωστές Ελληνίδες φωτογράφους

Κατερίνα Καινούργιου: Οι «αιχμές» για δύο γνωστές Ελληνίδες φωτογράφους

Με αφορμή το νέο gntm αλλά και την άγνωστη προς το παρόν κριτική επιτροπή, τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου. Μίλησε, αφήνοντας «αιχμές» για όσους δεν ήθελαν να ...

«Τον έχασα όταν ήμουν 13 ετών...» - Η τραγική ιστορίας ζωής της Κατερίνας Γερονικολού

«Τον έχασα όταν ήμουν 13 ετών...» - Η τραγική ιστορίας ζωής της Κατερίνας Γερονικολού

Η Κατερίνα Γερονικολού απόψε Τρίτη 29/3 θα βρεθεί στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που μιλά για τη σχέση της με τον Γιάννη ...