Τρίτη 21 Σεπτέμβριος

ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ONE NIGHT STAND

1 Ιουνίου 2012 · ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΕΗ
k2_items_src_451bf7d0eb68e09e196cbaba47814353

Μοιράσου το

Μήπως είσαι ψηλή, αδύνατη, έξυπνη, αδέσμευτη και φοράς γυαλιά; Ας πρόσεχες… Βγήκε μια ηλίθια έρευνα που δείχνει, πως όταν οι άντρες ψάχνουν για one night stand-δηλαδή σχεδόν πάντα- ζητούν, ορισμένες αυστηρές προδιαγραφές, όπως η βλακεία… «Είναι αρκετά χαζή για να μου κάτσει;» μοιάζουν να αναρωτιούνται τα αποφασισμένα αρσενικά, χωρίς βέβαια να τους περνάει, ούτε σαν υποψία από το μυαλό, το ενδεχόμενο, ότι απλά κάποια μπορεί θέλει να κάνει σεξ μαζί τους, χωρίς να ζητάει τίποτα παραπάνω.

Τώρα που το ξέρεις αυτό, δεν έχεις παρά να μελετήσεις τον οδηγό με τα τιπς που δείχνει, πως πρέπει να εξαπατήσεις έναν άντρα, ώστε να νομίζει ότι σε εξαπατά αυτός, ώστε να του κάτσεις… Περίπλοκο; Και ποιος είπε ότι οι σχέσεις είναι απλή υπόθεση…

Διαπιστωμένα στοιχεία συνδέουν τη σεξουαλική έλξη με την εκμετάλλευση. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει έρευνα που θα δημοσιευθεί στο τεύχος αυτού του μήνα στην «Εξέλιξη και Ανθρώπινη Συμπεριφορά», που συσχετίζει το γεγονός ότι οι άντρες φέρονται σα καθάρματα, ακολουθώντας απλά τη βιολογική εντολή τους.

Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι η αναπαραγωγή απαιτεί λιγότερη γονική επένδυση για τους άνδρες από ό, τι στις γυναίκες. Η εκσπερμάτωση που ακολουθείται από την «αορίστου χρόνου» έξοδο του «πατέρα» για τσιγάρα, έναντι, των 9 μηνών εγκυμοσύνης, που ακολουθείται από τον τοκετό, και μετά από ένα μωρό που σκούζει όλη την ώρα, για πολλά πολλά χρόνια, το αποδεικνύει αυτό.

Αυτό δεν είναι δίκαιο, εκ μέρους της φύσης, κι εξισορροπείται κάπως, από το γεγονός ότι στο ερωτικό παιχνίδι, η γυναίκα, είναι αυτή, που κάνει κόνξες και βάζει τους όρους κι ο άντρας είναι επιφορτισμένος με το ρόλο του κυνηγού. Πρέπει να την εντυπωσιάσει, να τη παραμυθιάσει, να επιβληθεί του ανταγωνισμού για να κερδίσει το πολυπόθητο σεξ…

Αυτό, όχι μόνο προϋποθέτει ότι οι γυναίκα διστάζει να κάνει σεξ λόγω των μωρών (η αντισύλληψη –προφανώς- δεν συνέβη ποτέ), αλλά υπονοεί πως κάθε σεξουαλική επαφή που έχει μια γυναίκα με έναν άνδρα, είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας του αρσενικού να ξεπεραστούν οι αντιστάσεις της γυναίκας – είτε μέσω της αποπλάνησης ή με τη βία.

Έτσι, η μελέτη εξέτασε τα στοιχεία που δείχνουν την γυναικεία αδυναμία που την κάνει ευάλωτη στο αντρικό κυνήγι, και βρήκε, από μια ομάδα αντρών που πήραν μέρος, ότι ο χαρακτηρισμός μιας γυναίκας ως αφελή, ή ευάλωτη, έκανε τους εν δυνάμει εραστές θερμότερους – και είχαν δίκιο!

Αν λοιπόν βαρέθηκες να κάνεις τη δύσκολη, ή τη σοβαρή κι απλά θες να το ρίξεις έξω καμιά φορά- δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις αυτά τα χαρακτηριστικά. Τα περισσότερα, είναι εύκολο να τα κοπιάρεις (εδώ προσποιείσαι άλλα κι άλλα…) και αν σου φαίνονται χαζά, να θυμάσαι, ότι είναι 100% επιστημονικά.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να: φαίνεσαι ανώριμη, αθώα, μεθυσμένη κι απερίσκεπτη, οι φίλες σου να δείχνουν εξίσου «ελαφριές», να κοιτάζεις με μισόκλειστα μάτια, και να αγγίζεις τυχαία το στήθος σου. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν ισχυρό συσχετισμό με την εικόνα της ευάλωτης, συνεπώς, υπόσχονται την πιθανότητα να σκοντάψεις και κατά λάθος να πέσεις, σε καμιά αγκαλιά.

Έτσι, κάνε τα μαλλιά σου πλεξίδες, ντύσου σαν έφηβη, και βγάζε θορυβώδη επιφωνήματα (αυτό σε κάνει να ακούγεσαι τόσο νεότερη όσο και ριψοκίνδυνη-και σαφώς χαζότερη-), βγες με ένα τσούρμο φιλενάδες, και θυμήσου να γέρνεις πάντα με ηδυπάθεια το λαιμό σου στο πλάι. Αυτό δείχνει ότι είσαι παραδομένη, ακόμη και αν οδηγεί σε λυκόπιασμα. Θες να γυρίσεις άπρακτη; Δε θες…

Εάν αυτό αποτύχει, άρχισε να στέλνεις σήματα στους άνδρες γύρω σου, ότι είσαι πολύ κουρασμένη. Χασμουρήσου δραματικά, σκύψε προκλητικά στις φίλες σου και πες δυνατά -αρκετά ώστε να σε ακούσουν οι γύρω-, «Είμαι τόσο κομμάτια που ονειρεύομαι το κρεβάτι μου» Και ξαναγύρνα στη θέση λόρδωσης και τρίψε αθώα το στήθος σου…

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη φαίνεσαι έξυπνη, ντροπαλή ή αγχώδης. Να μη πιπιλάς το καλαμάκι-μπορείς όμως να δροσίζεσαι με ένα παγάκι- και να στέκεσαι κοντά σε άνδρες. Οι άνδρες προσπερνούν τα κορίτσια που φορούν γυαλιά, εκτός αν

παίζουν τις βιβλιοθηκονόμους ή τις δασκάλες σε τσόντα. Να ξεφορτωθείς όλα τα πειστήρια εξυπνάδας – να χρησιμοποιείς το πολύ τρισύλλαβες λέξεις και να μιλάς το μισό από ότι αυτός. Αλλά μην είσαι ντροπαλή ή νευρική – αυτό δείχνει ότι μπορεί να έχεις επίγνωση ότι θέλει να σε στριμώξει κι αυτό είναι ανασταλτικό…. Προτίμησε να είσαι χαλαρή, χαρούμενη, χαζή κι ανυποψίαστη.

Παραδόξως, το πιπίλισμα του καλαμακίου συσχετίστηκε αρνητικά, ίσως γιατί, το είδος του πιστεύει που πιστεύει ότι το κλειδί για την σεξουαλικότητα είναι το να είσαι ευάλωτη, είναι αυτό που θα μπορούσε να «απειληθεί» σεξουαλικά από το μέγεθος του καλαμακίου. Άβυσσος! (θα μου πεις, αυτός που απειλείται από το καλαμάκι, μάλλον δεν είναι κι ο ιδανικός εραστής οπότε δε μας αφορά, αλλά επειδή μιλάμε επιστημονικά τώρα, θα πρέπει να εκθέσουμε όλα τα στοιχεία).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ: να φοράς δακτυλίδι αρραβώνα, ή βέρα γάμου, στενά ρούχα, να είσαι ένα punk, να έχεις τατουάζ, και να σαι κοντή ή παχιά.

Μπορεί να νομίζεις ότι θα τρομάξει τους άνδρες μια βέρα αλλά ίσα-ίσα: είναι ένας πολύ καλός τρόπος τους του δείξεις, ότι δεν θα μπλέξει μαζί σου, αφού έχεις ήδη τυλίξει κάποιον άλλο. Επίσης οι παντρεμένες, θεωρούνται αρκετά ευάλωτες, κι απελπισμένες, αφού νιώθουν ότι ξόφλησαν κι οι άλλες γυναίκες είναι στο επίκεντρο προσοχής.

Άκου τώρα και το άλλο: Το να φοράς στενά ρούχα και να σαι ντυμένη σαν πανκ, δείχνει ότι είσαι αρκετά ηλίθια κι επίσης, ότι έχεις θέματα αντιδραστικότητας με τον πατέρα σου, σύμφωνα πάντα με τα στερεότυπα, που έχουν αυτοί που δεν είναι πανκ ή γυναίκες που φορούν στενά ρούχα. Και τα θέματα με τον μπαμπά, μέσα στο αντρικό μυαλό σημαίνουν τρελό σεξ.(!) Το ίδιο ισχύει και για τα τατουάζ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην είσαι αδύνατη, μην έχεις εξάψεις στο πρόσωπο, μην είσαι ψηλή, μη χορεύεις, μην είσαι προφανής σαν πόρνη, μην έχεις piercings.

Τα piercings είναι ενδεικτικά του γεγονότος ότι είσαι αιχμηρή, και κάποια αιχμηρή δεν είναι ευάλωτη. Οι αδύνατες γυναίκες έχουν αυτοπεποίθηση, που ενισχύεται αδιάκοπα από τους γύρω, και αυτό τις κάνει απρόσιτα θύματα, για να πάνε με κάποιον τόσο ποταπό. Οι ψηλές γυναίκες έχουν μεγάλο διασκελισμό να ξεφύγουν, οπότε αν το χεις το μπόι, καλύτερα να το κρύψεις, ούσα καθιστή.

Για κάποιο λόγο, οι άνδρες δεν βρίσκουν σέξι τις πόρνες. (ίσως τους προκαλεί ανασφάλεια το γεγονός ότι έχουν πάει με πολλούς άντρες, κι άρα έχουν μέτρο σύγκρισης). Οπότε αν είσαι, προσπάθησε να το κρύψεις.

Αυτό ήταν πάνω κάτω τα τρελλά της έρευνας. ..Άντε και καλό βόλι!

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μας συστήνει τον δεύτερο γιο του!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μας συστήνει τον δεύτερο γιο του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς! Με μια φωτογραφία στο instagram, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε γνωστό πως έγινε ξανά μπαμπάς, αφού η Μαράια Ριντλσπρίγκερ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. «Αγαπώ ...

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης

Μέσα από το instagram της η Έλενα Ακρίτα έκανε γνωστό πως ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης έφυγε από τη ζωή. Ο Βασίλης Μπουζιώτης το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, όμως ακόμα δεν δεν έχουν ...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντάει στις φήμες για επανασύνδεση με τον Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντάει στις φήμες για επανασύνδεση με τον Snik

Έχει ακουστεί έντονα πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι και πάλι μαζί. Η παρουσιάστρια του ανανεωμένου «Style me Up», το οποίο μετακόμισε από το Open στον Alpha, μίλησε ...

«Ήξερα από νωρίς ότι δεν με ενδιαφέρει η μητρότητα»

«Ήξερα από νωρίς ότι δεν με ενδιαφέρει η μητρότητα»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε το πασίγνωστο μοντέλο των ’90s, Μαρίνα Τσιντικίδου. Η Μαρίνα Τσιντικίδου ασχολείται πλέον με την αρχιτεκτονική και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα και την απόφαση της να ...

Δημήτρης Λιγνάδης: Ανεβάζει παράσταση στις φυλακές με πρωταγωνιστές έγκλειστους για σεξουαλικά εγκλήματα

Δημήτρης Λιγνάδης: Ανεβάζει παράσταση στις φυλακές με πρωταγωνιστές έγκλειστους για σεξουαλικά εγκλήματα

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του protothema.gr, o Δημήτρης Λιγνάδης ανεβάζει παράσταση στις φυλακές με πρωταγωνιστές έγκλειστους για σεξουαλικά εγκλήματα. Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, Βασίλης Αναστασόπολος, μίλησε την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και ανέφερε ...