Δευτέρα 18 Ιανουάριος

Π@@ΥΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

29 Φεβρουαρίου 2012 · ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΒΙΔΟΥ
k2_items_src_814d386f5c4138112e5fa70430be6661

Μοιράσου το

Το πέος είναι ένα μυστήριο, μαγικό όργανο. (Οι πιθανότητες είναι, να είσαι ήδη στον φαν κλαμπ του), αλλά κι εξίσου εξωτικό, αφού δεν έχεις ένα δικό σου, και άρα, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις πώς να το κάνεις ευτυχισμένο. Όσο πιο πολύ κατανοήσεις πώς λειτουργεί, τόσο πιο ικανοποιημένοι και συνδεμένοι θα αισθάνεστε κι εσύ με αυτό και με τον ιδιοκτήτη του. Με αυτό κατά νου, ας ακούσουμε την εξομολόγηση ενός ανδρικού πέους, αν μπορούσε να μιλήσει εκ μέρους του κατόχου του, σε σένα. Έστω λοιπόν ότι εγώ είμαι «αυτό» κι εσύ, μια καλή και φιλότιμη μαθήτρια που θέλει να μάθει όλα τα καπρίτσια μου.

«Παρακαλώ πέτα το χάρακα.»

Όταν ένας άντρας κάνει τα αποκαλυπτήρια, μπορεί να μη νιώσεις έρωτα με τη πρώτη ματιά , αλλά οι περισσότεροι από μας-τα πέη- καταλήγουμε να έχουμε περίπου το ίδιο μήκος όταν είμαστε σε στάση προσοχής, ανεξάρτητα από το μέγεθός μας όταν «κοιμόμαστε».  Κατά μέσο όρο, όταν τεμπελιάζουμε είμαστε οκτώ εννιά εκατοστά, ενώ όρθιοι γύρω στα δεκαέξι-δεκαεπτά?
Αλλά ακόμη και εκείνοι από μας-τα πέη- που ξεκινούν λίγο μικρότερα τείνουν να καλύψουν τη διαφορά στο τέλος.
Για τις περισσότερες γυναίκες, η ικανοποίηση έχει να κάνει περισσότερο με το πόσο σκληρός τύπος είμαστε, και πόσην ώρα κρατιόμαστε (δηλαδή, πόσο γρήγορα τελειώνουμε) κι όχι πόσο μεγάλοι είμαστε.
Σωστός; Σωστός νομίζω!
Έτσι, αν ο «συνάδελφος» δεν είναι υπερβολικά μικρός και κατατάσσεται στην κατηγορία του  Μικροπέους-το οποίο είναι εξαιρετικά σπάνιο-ή είναι ασυνήθιστα μεγάλος-που κι αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα- το μέγεθος δεν είναι το πιο σημαντικό ζήτημα, όπως πολλές γυναίκες-και άντρες- πιστεύουν…


«Πειραματίσου ελεύθερα… δεν είμαι τόσο τζόρας, το ορκίζομαι».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ιδιοκτήτης μου-εμένα του πέους- εκτιμά το φιλότιμό σου, όταν τον αιφνιδιάζεις με μια περίπλοκη κίνηση που ξεσήκωσες από το Κάμα Σούτρα, αλλά δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις. Έχω συνηθίσει να  ανταποκρίνομαι αυθόρμητα και σε μια άμεση επαφή.
Είμαι εξαιρετικά ευαίσθητος, ιδιαίτερα η βάλανος, που είναι στο κεφάλι μου-μη ξεχνάμε όλα ξεκινάνε από το κεφάλι- κι είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ αμέσως στα χάδια σου και τα φιλιά σου. Εξάλλου η Μητέρα Φύση έχει τοποθετήσει εκεί, τις κύριες νευρικές απολήξεις που παράγουν σεξουαλική ευχαρίστηση και τον οργασμό ενός άντρα.
 Τώρα τι είδους επαφή θα ξυπνήσει τον ενθουσιασμό στον κάθε τύπο, είναι εξ ολοκλήρου ένα θέμα προσωπικής προτίμησης, συνθηκών, και χημείας.
Σε μερικούς άνδρες αρέσει το άγγιγμα να ναι μαλακό και απαλό, ενώ άλλοι προτιμούν μια δυναμική, προσέγγιση.  Κάποιοι ανταποκρίνονται στην τριβή της στεγνής αφής, ενώ άλλοι προτιμούν την υγρή.  Μερικοί βρίσκουν ερεθιστική την αργή, ρυθμική κίνηση ενώ άλλοι προτιμούν γρήγορη, ακανόνιστη κίνηση. Άλλοι προτιμούν κάποια από αυτές τις τεχνικές σε διαφορετικούς ρυθμούς και σε διαφορετικές εντάσεις. Το θέμα είναι ότι εγώ προσωπικά-το πέος- μου αρέσει να με χαϊδεύουν κι είμαι ευγνώμων όταν μου δίνεις σημασία, γι αυτό μην είσαι ντροπαλή-δοκίμασε και πειραματίσου με διαφορετικές λαβές μέχρι να βρεις σε ποια ανταποκρίνομαι με το μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

 

«Μπορείς να με βοηθήσεις όταν είμαι νευρικός.»

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προκύψει θέματα, από  αποθαρρυντικές επιδόσεις ανάμεσα στα σεντόνια,  λόγω άγχους. Σίγουρα, υπάρχουν κι ιατρικοί λόγοι που μπορεί να αποτύχει η επιχείρηση-όπως ο διαβήτης, καρδιοπάθειες, ορμονικές διαταραχές, και οι παρενέργειες από τα φάρμακα- αλλά δεν εννιά φορές στις δέκα, η κύρια αιτία είναι το στρες…
Να φταίει το life style που όλοι βγαίνουν και μιλάνε πως πρέπει να αποδώσω; Τα πορνό που δημιουργούν υπερβολικές προσδοκίες; Οι συζητήσεις που κάνεις με τις φίλες σου; Το γεγονός ότι από τις επιδόσεις μου κρίνεται η ψυχολογία του κατόχου μου; Ίσως…
Ώρα όμως για την αυτοκριτική μου:
Η αυτο-αμφισβήτηση, ταξιδεύει από τον εγκέφαλο προς εμένα σε μια φλασιά, οπότε συνήθως τη πρώτη φορά (που δεν είμαι εξοικειωμένος) ή νιώθω την πίεση να ανταποκριθώ σε κάποιο υποθετικό σεξουαλική πρότυπο, μπορεί να είμαι  απογοητευτικός.  Μόλις αρχίσω να ανησυχώ για το αν θα παραμείνω σκληρός, μπορεί να γίνω αδέξιος, ή να ξεχάσω τα πράγματα που σε ενθουσιάζουν, ή να αφαιρεθώ, και να μην απολαύσω τα φιλιά και τις θωπείες, που θα μου απευθύνεις. Τότε γνωρίζεις το αποτέλεσμα.

Όταν νιώθεις ότι έχω ένταση ώρα να παίξεις το γιατρό-τον ψυχαναλυτή δηλαδή-με τον ιδιοκτήτη μου. Ενθάρρυνέ τον να σταματήσει αυτό που κάνει και να σου πει  για το άγχος που αισθανόμαστε.  Συμβαίνει σε όλους τους άντρες-τα χουμε συζητήσει στα αποδυτήρια- και η αποδοχή σου θα σημαίνει πολλά για μας. Ενενήντα εννέα τοις εκατό η ειλικρίνεια, θα βελτιώσει την κατάσταση και θα εκτονωθεί η πίεση.
Μπορείς να τον καθησυχάσεις, να τον ηρεμήσεις και να τον αποσυμπιέσεις. Και αν δεν τα καταφέρεις, προσπάθησε ξανά και ξανά και ξανά. (Και ξανά.)

 

«Μερικοί το προτιμούν καυτό.»

Όταν πρόκειται για μένα-το πέος- το πιο πιθανό είναι, να προτιμήσω το ζεστό  από το κρύο. (έτσι εξηγείται γιατί τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν το μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες κι όχι στην Αλάσκα.) Όταν εκτίθεμαι σε  κρύο αέρα ή νερό (και μερικές φορές ακόμη και την κρυάδα του λιπαντικού), πουντιάζω, και το δέρμα μου συσπάται, και οι όρχεις υποχωρούν και λουφάζουν.

You can keep me hanging on
Μπορείς να με βοηθήσεις να διαρκέσω περισσότερο με μερικές απλές κινήσεις. Πρώτον, να  ενθαρρύνεις τον ιδιοκτήτη μου να κάνει ασκήσεις Kegels. Ακριβώς όπως και εσύ μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερο έλεγχο του οργασμού μας και να αυξήσει την ένταση με την ενίσχυση των μυών του περινέου, στην περιοχή μεταξύ των όρχεων και του πρωκτού. Κάνε του ένα φροντιστήριο: Πες του να επικεντρωθεί σε αυτούς τους μύες, και να μετρήσει δέκα συσπάσεις.

Δεύτερον, αν είσαι πάνω στη στιγμή και θες να καθυστερήσει το φινάλε, πρόβαρε τη δοκιμασμένη στο χρόνο «τεχνική συμπίεση». Για να αποφύγουμε την εκσπερμάτωση, θα πρέπει να αποσυρθεί. Επιχείρησε μια λαβή επάνω μου-με το μαλακό-, ακριβώς κάτω από το κεφάλι μου με τον αντίχειρα και το δείκτη σου, και πίεσε το μου δυνατά. Αυτό θα καθυστερήσει την επιθυμία μου να εκσπερματώσω. Όταν η παρόρμηση έχει περάσει, περιμένετε ένα λεπτό ή δύο πριν συνεχίσετε. Υπάρχει περίπτωση να  χάσω εν μέρει τη στύση μου μετά τη συμπίεση, αλλά αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Και αν συμβεί, μην πανικοβληθείς. Δος μου λίγη σημασία και θα επιστρέψει δριμύτερη.

 

«Είμαι ντούρος κι έτοιμος για όλα»

Το πρωινό σεξ, είναι ένας ιδιαίτερα καλός τρόπος για να ξεφύγει από την κρεβατοκάμαρά σου η ρουτίνα, και είναι μια καλή κλήση αφύπνισης. Απομακρύνει την ένταση και κλονίζει τους ιστούς αράχνης από τα δύο σώματα σας. Και εγώ -το πέος- είμαι πραγματικά ενσύρματο: Πολλοί άνδρες προτιμούν το πρωινό σεξ, γιατί βιώνουν τη λεγόμενη πρωινή στύση. Με τη διανυκτέρευση, η κύστη συμπιέζει την εκροή του αίματος από την πύελο, κρατώντας το αίμα μέσα μου, περισσότερο από το συνηθισμένο. Το τυπικό αποτέλεσμα είναι μια στύση πρωί.
Να είσαι βέβαιη ότι μετά από έναν πρωινό γύρο, τόσο θα σου αρέσει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη- που θα θες να το ξανακάνεις!

 

«Το σεξ είναι η καλύτερη μου γυμναστική .»

Για να εξασφαλίσεις την υγεία του προστάτη, ενθάρρυνέ τον ιδιοκτήτη μου να κάνει τακτικές εξετάσεις στον γιατρό.  Επίσης βοηθάει κι η γυμναστική αφού τα χέρια, τα πόδια η πλάτη, η κοιλιά και όλοι οι εμπλεκόμενοι μύες βοηθούν στο σεξ. Ένα πλαδαρό σώμα κινδυνεύει να φιλοξενεί κι ένα πλαδαρό πέος. Κι αυτό δεν το θέλουμε, ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε ο ιδιοκτήτης μου.
Επιπλέον, ο προστάτης, όπως και όλα τα όργανα, επωφελείται από την άσκηση για να είναι fit.  Κατά την εκσπερμάτωση, η σύσπαση του περινέου παρέχει ένα μασάζ και για τον προστατικό αδένα(και μου αρέσει το μασάζ, θα με κατηγορήσετε γι αυτό;).  Επίσης η διέγερση κρατά τους αγωγούς μου ανοικτούς και αποτρέπει τα εσωτερικά υγρά μου να στεγνώσουν.

Αυτά είχα να σου εξομολογηθώ.
Τώρα που τα ξέρεις, κρατάς στα χέρια σου τα μυστικά της απόλαυσής σου, του και μου! Δεν είναι και λίγο αυτό…

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγο του στο instagram

Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγο του στο instagram

Δες μας έχει συνηθίσει σε τέτοια posts! Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφάσισε να ανεβάσει στον λογαριασμό του στο instagram δυο φωτογραφίες στις οποίες τον είδαμε μαζί με την σύζυγο του. Στη ...

Σοφία Μπεκατώρου: Σοκάρει η Χρυσή Ολυμπιονίκης για τον βιασμό της από παράγοντας της Ομοσπονδίας

Σοφία Μπεκατώρου: Σοκάρει η Χρυσή Ολυμπιονίκης για τον βιασμό της από παράγοντας της Ομοσπονδίας

Μια αποκάλυψη που μας συγκλόνισε όλους έκανε η Χρυσή Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου. Η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε  στη Διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα «Start to Talk/Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι» και αποκάλυψε την σεξουαλική ...

Κορονοϊός: Ο Χαρδαλιάς ανακοίνωσε παράταση του lockdown στην αγορά!

Κορονοϊός: Ο Χαρδαλιάς ανακοίνωσε παράταση του lockdown στην αγορά!

Πριν από λίγα πετά ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε παράταση του lockdown. Η αγορά θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 18 Ιανουαρίου! Πρόσθεσε πως η ίδια κατάσταση θα συνεχιστεί μέχρι να εμβολιαστεί ένα ...

Πέτρος Κωστόπουλος: Ποια 26χρονη τραγουδίστρια είναι η νέα του σύντροφος;

Πέτρος Κωστόπουλος: Ποια 26χρονη τραγουδίστρια είναι η νέα του σύντροφος;

Αυτό κι αν είναι αποκάλυψη! Πριν από λίγο στο Happyt Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η νέα σύντροφος του Πέτρου Κωστόπουλου είναι η Κατερίνα Λιόλιου! «Τον έχουν δει τον ...

Ανανέωσε τη σεξουαλική σου ζωή τώρα με 5 απλά βήματα!

Ανανέωσε τη σεξουαλική σου ζωή τώρα με 5 απλά βήματα!

Από JoyTv Ένας στους δέκα άντρες και μία στις δέκα γυναίκες αντίστοιχα ανησυχούν για την ερωτική τους ζωή φοβούμενοιμήπως έχει φτάσει σε τέλμα. Αυτή ήταν η ετυμηγορία της μελέτης του ...