Τετάρτη 5 Αύγουστος

ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΡΓΑΣΜΟ

6 Μαρτίου 2012 · ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΕΗ
k2_items_src_49d777cdd477e76dea7b279017b034de

Μοιράσου το

Ένα προνόμιο είχαμε, πάει κι αυτό. Έρευνες δείχνουν ότι κι οι άντρες, μπορούν να προσποιηθούν οργασμό. Και να πιάσει κιόλας. Όπως έχουμε καταλάβει, εδώ και καιρό, δεν υπάρχει κράτος. Μέχρι να βγει έρευνα πως μπορούν και γεννούν και θηλάζουν κιόλας, ας δούμε τι λένε τα πρόσφατα προκρίματα της επιστήμης.
Κατά τα τελευταία 40 χρόνια, πολλές έρευνες έχουν ζητήσει από τις γυναίκες να πουν, αν έχουν ποτέ υποκριθεί οργασμό, και με συνέπεια, οι μισές έως τα δύο τρίτα (53 τοις εκατό σε 65 τοις εκατό) έχουν παραδεχτεί, ότι το έχουν κάνει τουλάχιστον μία φορά. Ως εδώ δεν πέφτουμε κι από τα σύννεφα.
Έλα όμως που, όπως φαίνεται αυτό είναι unisex προνόμιο… Πολλοί θεραπευτές έχουν υλικό από ανέκδοτες αναφορές που το πιστοποιούν, και μια μελέτη του 1981 που έγινε σε 280 φοιτητές (185 γυναίκες και 95 άνδρες), έδειξε το γνωστό ποσοστό μεταξύ των γυναικών (60 τοις εκατό)-ερμηνείας του οργασμού, αλλά και το ποσοστό του 36 τοις εκατό των ανδρών.
Αλλά αυτό ήταν η μόνη πραγματική μελέτη, μέχρι πρόσφατα.

Το 2010, όμως, ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κάνσας ζήτησαν σε 281 φοιτητές (180 άνδρες και 101 γυναίκες) να απαντήσουν σε ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο που περιελάμβανε ερωτήσεις σχετικά με την προσποίηση του οργασμού. Τα αποτελέσματα αναμενόμενα. Όπως και στα προηγούμενα ευρήματα, τα δύο τρίτα των γυναικών (67 τοις εκατό) δήλωσαν, ότι προσποιήθηκαν τουλάχιστον μία φορά-και το 28 τοις εκατό των ανδρών, παραδέχτηκαν ότι το γλυκοκοιτάζουν το όσκαρ.

Αν και δε μιλάμε για ένα εθνικό αντιπροσωπευτικό δείγμα, οι συμμετέχοντες εκπροσωπούν ένα εύλογο δημογραφικό δείγμα των φοιτητών: σε μεγάλο βαθμό λευκοί, αλλά και κάποιοι Ασιάτες, Ισπανόφωνοι, και Αφρικανοί και Αμερικάνοι, σε μεγάλο βαθμό και ετεροφυλόφιλοι, αλλά και κάποιοι gay ή και λεσβίες.
Οι «υποκριτές» και μη αναφέρθηκαν γενικά σε παρόμοιες σεξουαλικές εμπειρίες, αλλά οι «υποκριτές» ήταν πιο έμπειροι, οπότε είχαν και περισσότερες ευκαιρίες να προσποιηθούν.  Επίσης οι «ερμηνευτές» ήταν σεξουαλικά πιο τολμηροί, μιλώντας πιο άνετα για αυνανισμό, στοματικό σεξ και πρωκτικό παιχνίδι.
Οι περισσότεροι από αυτούς, μαρτυρούν ότι το «μονόπρακτο» πραγματοποιήθηκε κυρίως στις μόνιμες τους σχέσεις (78 τοις εκατό των γυναικών, το 53 τοις εκατό των ανδρών), αλλά εμφανίστηκε επίσης ανάμεσα σε «friends with benefits» (10 τοις εκατό και 9 τοις εκατό), αλλά και ευκαιριακά ζευγαρώματα (10 τοις εκατό, 16 τοις εκατό).

Στα αποτελέσματα, δεν υπήρχαν γυναίκες που προσποιήθηκαν με τους άνδρες που είχε μόλις είχαν γνωρίσει, ενώ 7 τοις εκατό των ανδρών το έκανε σε νέες γνωριμίες με γυναίκες.

Οι περισσότερες «απομιμήσεις» έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του σεξ (55 τοις εκατό των γυναικών, το 80 τοις εκατό των ανδρών), αλλά μερικές σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του στοματικού έρωτα (8 τοις εκατό, 11 τοις εκατό), ή άλλες σε αδιευκρίνιστα σεξουαλικά παιχνίδια (37 τοις εκατό, 8 τοις εκατό). Η γυναικεία προσποίηση σπάνια συνδεόταν με την κατανάλωση αλκοόλ, σε αντίθεση με των ανδρών, που για να βγάλουν το ταλέντο τους, το ήθελαν το ποτηράκι τους.

Δύο τοις εκατό μόνο, των γυναικών είχαν καταναλώσει λίγο οινόπνευμα πριν από τον οργασμό-μαϊμού και 6 τοις εκατό είπαν ότι ήταν μεθυσμένες. Εν τω μεταξύ, 11 τοις εκατό των ανδρών τα χαν τσούξει, και 24 τοις εκατό ισχυρίστηκαν- εκτός από ηδονή- και μέθη.

Οι κλασικές προσποιήσεις οργασμού συνήθως περιλαμβάνουν-βογγητά, ενθουσιώδη ισχία, και υπαγορευμένες συσπάσεις, σε μια προσπάθεια να ξεγελαστεί ο παρτενέρ.

Αυτό που καταγράφηκε επίσης, είναι ότι οι πιο νέες γυναίκες που ακολουθούν το «άθλημα» συχνά καταφέρνουν να ξεγελούν τους νέους συντρόφους τους που είναι πιο άπειροι κι αθώοι, οπότε δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τις ψεύτικες συσπάσεις των μυών της πυέλου από τους πραγματικούς γυναικείους οργασμούς.

Αλλά το πρόβλημα με τους άντρες είναι ότι στον οργασμό τους παράγουν ορατά στοιχεία, όπως το σπέρμα, οπότε δυσκολεύει το έργο της εξαπάτησης των συντρόφων τους. Τα προφυλακτικά είναι συχνά το κλειδί. Το έργο λοιπόν έχει ως εξής: Βογγάνε, και στη συνέχεια αποκρύπτουν επιδέξια το προφυλακτικό πριν η γυναίκα παρατηρήσει ότι δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό.

Αλλά –έλα μου που- οι άνδρες που είχαν προσποιηθεί, δεν χρησιμοποιούσαν πάντα προφυλακτικό, πράγμα που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιες γυναίκες του κολεγίου, ήταν ντιπ χαϊβάνια, σε σχέση με τους οργασμούς των ανδρών που τους θεωρούσαν αντίστοιχους με των γυναικών, οπότε δεν τους ξένισε η απουσία σπέρματος.

Οι άνδρες και οι γυναίκες προσποιούνται στον οργασμό για παρόμοιους λόγους αλλά σε διαφορετική ποσόστωση:

Από πεσιμισμό ή ανυπομονησία:

Ο οργασμός έπαιρνε πάρα πολύ ώρα ή δεν επρόκειτο να συμβεί: Γυναίκες, το 71 τοις εκατό. Άνδρες, 84 τοις εκατό.

Από αγανάκτηση:

Ήθελαν το σεξ να τελειώσει επιτέλους: 61 τοις εκατό γυναίκες και 82 τοις εκατό άντρες.

Από ευαισθησία:

Ήθελαν να αποφύγουν να πληγώσουν τα συναισθήματα του συντρόφου τους: 69 τοις εκατό γυναίκες και 47 τοις εκατό άντρες.

Από τεμπελιά:

Αισθάνθηκαν να βαριούνται, ή ότι είναι κουρασμένοι, ή τους ήρθε υπνηλία, ή δεν έχουν πλέον διάθεση για σεξ: 56 τοις εκατό γυναίκες και 72 τοις εκατό.

Έτσι κι αυτή η μελέτη επιβεβαιώνει την προηγούμενη έρευνα, ότι η πλειοψηφία των γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μία φορά, και επιβεβαιώνει τη προηγούμενη μελέτη ότι κι οι άνδρες το κατέχουν το σπορ.

Με βάση αυτές τις δύο μελέτες, φαίνεται ότι κάπου μεταξύ του ενός τετάρτου και του ενός τρίτου των ανδρών σε μετ’ εφηβική ηλικία έχει προσποιηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνδρες προσποιούνται ότι έχουν οργασμό περίπου το μισό από ότι οι γυναίκες.

Απάντησε κι εσύ:

Έχεις ποτέ προσποιήθηκε οργασμό; Γιατί; Και πώς εξήγησες την απουσία του σπέρματος; Τι έκανες; Υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία, για απομίμηση οργασμού σε πιο προχωρημένη ηλικία;

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Ποιος ανακοίνωσε πως φεύγει από το Open και την εκπομπή της Καινούργιου;

Ποιος ανακοίνωσε πως φεύγει από το Open και την εκπομπή της Καινούργιου;

Μιλώντας στο Happy Day ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με το Open. H Μέγκι Ντρίο μετά το GNTM μπήκε στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου, όμως αρκετές φορές είχαν τα προβλήματα τους. ...

Μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γίνει μαμά!

Μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γίνει μαμά!

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η  Anita Brand. Η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου επισκέφθηκε τον γιατρό της και μέσα από το instagram μας έδειξε με μερικές φωτογραφίες πόσο ...

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξεσπά για τις φήμες που λένε ότι θα είναι στο Big Brother

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξεσπά για τις φήμες που λένε ότι θα είναι στο Big Brother

Όπως διάβασες εδώ, σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ακούστηκε πως η Αφροδίτη Γραμμέλη θα βρίσκεται στην επιτροπή του Big Brother. Αυτές οι φήμες έφτασαν στα αυτιά της δημοσιογράφου ...

Απίστευτο! Της έριξε βιτριόλι για ένα αίτημα φιλίας στο Facebook

Απίστευτο! Της έριξε βιτριόλι για ένα αίτημα φιλίας στο Facebook

Σοκ προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την επίθεση με βιτριόλι! Όπως διάβασες εδώ, σήμερα το πρωί η ελληνική αστυνομία μετέφερε στην ΓΑΔΑ μια 35χρονη γυναίκα η οποία είναι η βασική ύποπτη ...

Καλοκαιρινή σαλάτα με ρόκα και φράουλες

Καλοκαιρινή σαλάτα με ρόκα και φράουλες

Από JoyTv Σου έχουμε την τέλεια συνταγή για τις ημέρες που γυρνάς κουρασμένη από το γραφείο και θέλεις ένα γρήγορο και υγιεινό βραδινό. Σαλάτα με ρόκα και φράουλες  Υλικά 1/2 ...