Δευτέρα 30 Μάρτιος

ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΡΓΑΣΜΟ

6 Μαρτίου 2012 · ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΕΗ
k2_items_src_49d777cdd477e76dea7b279017b034de

Μοιράσου το

Ένα προνόμιο είχαμε, πάει κι αυτό. Έρευνες δείχνουν ότι κι οι άντρες, μπορούν να προσποιηθούν οργασμό. Και να πιάσει κιόλας. Όπως έχουμε καταλάβει, εδώ και καιρό, δεν υπάρχει κράτος. Μέχρι να βγει έρευνα πως μπορούν και γεννούν και θηλάζουν κιόλας, ας δούμε τι λένε τα πρόσφατα προκρίματα της επιστήμης.
Κατά τα τελευταία 40 χρόνια, πολλές έρευνες έχουν ζητήσει από τις γυναίκες να πουν, αν έχουν ποτέ υποκριθεί οργασμό, και με συνέπεια, οι μισές έως τα δύο τρίτα (53 τοις εκατό σε 65 τοις εκατό) έχουν παραδεχτεί, ότι το έχουν κάνει τουλάχιστον μία φορά. Ως εδώ δεν πέφτουμε κι από τα σύννεφα.
Έλα όμως που, όπως φαίνεται αυτό είναι unisex προνόμιο… Πολλοί θεραπευτές έχουν υλικό από ανέκδοτες αναφορές που το πιστοποιούν, και μια μελέτη του 1981 που έγινε σε 280 φοιτητές (185 γυναίκες και 95 άνδρες), έδειξε το γνωστό ποσοστό μεταξύ των γυναικών (60 τοις εκατό)-ερμηνείας του οργασμού, αλλά και το ποσοστό του 36 τοις εκατό των ανδρών.
Αλλά αυτό ήταν η μόνη πραγματική μελέτη, μέχρι πρόσφατα.

Το 2010, όμως, ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κάνσας ζήτησαν σε 281 φοιτητές (180 άνδρες και 101 γυναίκες) να απαντήσουν σε ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο που περιελάμβανε ερωτήσεις σχετικά με την προσποίηση του οργασμού. Τα αποτελέσματα αναμενόμενα. Όπως και στα προηγούμενα ευρήματα, τα δύο τρίτα των γυναικών (67 τοις εκατό) δήλωσαν, ότι προσποιήθηκαν τουλάχιστον μία φορά-και το 28 τοις εκατό των ανδρών, παραδέχτηκαν ότι το γλυκοκοιτάζουν το όσκαρ.

Αν και δε μιλάμε για ένα εθνικό αντιπροσωπευτικό δείγμα, οι συμμετέχοντες εκπροσωπούν ένα εύλογο δημογραφικό δείγμα των φοιτητών: σε μεγάλο βαθμό λευκοί, αλλά και κάποιοι Ασιάτες, Ισπανόφωνοι, και Αφρικανοί και Αμερικάνοι, σε μεγάλο βαθμό και ετεροφυλόφιλοι, αλλά και κάποιοι gay ή και λεσβίες.
Οι «υποκριτές» και μη αναφέρθηκαν γενικά σε παρόμοιες σεξουαλικές εμπειρίες, αλλά οι «υποκριτές» ήταν πιο έμπειροι, οπότε είχαν και περισσότερες ευκαιρίες να προσποιηθούν.  Επίσης οι «ερμηνευτές» ήταν σεξουαλικά πιο τολμηροί, μιλώντας πιο άνετα για αυνανισμό, στοματικό σεξ και πρωκτικό παιχνίδι.
Οι περισσότεροι από αυτούς, μαρτυρούν ότι το «μονόπρακτο» πραγματοποιήθηκε κυρίως στις μόνιμες τους σχέσεις (78 τοις εκατό των γυναικών, το 53 τοις εκατό των ανδρών), αλλά εμφανίστηκε επίσης ανάμεσα σε «friends with benefits» (10 τοις εκατό και 9 τοις εκατό), αλλά και ευκαιριακά ζευγαρώματα (10 τοις εκατό, 16 τοις εκατό).

Στα αποτελέσματα, δεν υπήρχαν γυναίκες που προσποιήθηκαν με τους άνδρες που είχε μόλις είχαν γνωρίσει, ενώ 7 τοις εκατό των ανδρών το έκανε σε νέες γνωριμίες με γυναίκες.

Οι περισσότερες «απομιμήσεις» έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του σεξ (55 τοις εκατό των γυναικών, το 80 τοις εκατό των ανδρών), αλλά μερικές σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του στοματικού έρωτα (8 τοις εκατό, 11 τοις εκατό), ή άλλες σε αδιευκρίνιστα σεξουαλικά παιχνίδια (37 τοις εκατό, 8 τοις εκατό). Η γυναικεία προσποίηση σπάνια συνδεόταν με την κατανάλωση αλκοόλ, σε αντίθεση με των ανδρών, που για να βγάλουν το ταλέντο τους, το ήθελαν το ποτηράκι τους.

Δύο τοις εκατό μόνο, των γυναικών είχαν καταναλώσει λίγο οινόπνευμα πριν από τον οργασμό-μαϊμού και 6 τοις εκατό είπαν ότι ήταν μεθυσμένες. Εν τω μεταξύ, 11 τοις εκατό των ανδρών τα χαν τσούξει, και 24 τοις εκατό ισχυρίστηκαν- εκτός από ηδονή- και μέθη.

Οι κλασικές προσποιήσεις οργασμού συνήθως περιλαμβάνουν-βογγητά, ενθουσιώδη ισχία, και υπαγορευμένες συσπάσεις, σε μια προσπάθεια να ξεγελαστεί ο παρτενέρ.

Αυτό που καταγράφηκε επίσης, είναι ότι οι πιο νέες γυναίκες που ακολουθούν το «άθλημα» συχνά καταφέρνουν να ξεγελούν τους νέους συντρόφους τους που είναι πιο άπειροι κι αθώοι, οπότε δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τις ψεύτικες συσπάσεις των μυών της πυέλου από τους πραγματικούς γυναικείους οργασμούς.

Αλλά το πρόβλημα με τους άντρες είναι ότι στον οργασμό τους παράγουν ορατά στοιχεία, όπως το σπέρμα, οπότε δυσκολεύει το έργο της εξαπάτησης των συντρόφων τους. Τα προφυλακτικά είναι συχνά το κλειδί. Το έργο λοιπόν έχει ως εξής: Βογγάνε, και στη συνέχεια αποκρύπτουν επιδέξια το προφυλακτικό πριν η γυναίκα παρατηρήσει ότι δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό.

Αλλά –έλα μου που- οι άνδρες που είχαν προσποιηθεί, δεν χρησιμοποιούσαν πάντα προφυλακτικό, πράγμα που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιες γυναίκες του κολεγίου, ήταν ντιπ χαϊβάνια, σε σχέση με τους οργασμούς των ανδρών που τους θεωρούσαν αντίστοιχους με των γυναικών, οπότε δεν τους ξένισε η απουσία σπέρματος.

Οι άνδρες και οι γυναίκες προσποιούνται στον οργασμό για παρόμοιους λόγους αλλά σε διαφορετική ποσόστωση:

Από πεσιμισμό ή ανυπομονησία:

Ο οργασμός έπαιρνε πάρα πολύ ώρα ή δεν επρόκειτο να συμβεί: Γυναίκες, το 71 τοις εκατό. Άνδρες, 84 τοις εκατό.

Από αγανάκτηση:

Ήθελαν το σεξ να τελειώσει επιτέλους: 61 τοις εκατό γυναίκες και 82 τοις εκατό άντρες.

Από ευαισθησία:

Ήθελαν να αποφύγουν να πληγώσουν τα συναισθήματα του συντρόφου τους: 69 τοις εκατό γυναίκες και 47 τοις εκατό άντρες.

Από τεμπελιά:

Αισθάνθηκαν να βαριούνται, ή ότι είναι κουρασμένοι, ή τους ήρθε υπνηλία, ή δεν έχουν πλέον διάθεση για σεξ: 56 τοις εκατό γυναίκες και 72 τοις εκατό.

Έτσι κι αυτή η μελέτη επιβεβαιώνει την προηγούμενη έρευνα, ότι η πλειοψηφία των γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μία φορά, και επιβεβαιώνει τη προηγούμενη μελέτη ότι κι οι άνδρες το κατέχουν το σπορ.

Με βάση αυτές τις δύο μελέτες, φαίνεται ότι κάπου μεταξύ του ενός τετάρτου και του ενός τρίτου των ανδρών σε μετ’ εφηβική ηλικία έχει προσποιηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνδρες προσποιούνται ότι έχουν οργασμό περίπου το μισό από ότι οι γυναίκες.

Απάντησε κι εσύ:

Έχεις ποτέ προσποιήθηκε οργασμό; Γιατί; Και πώς εξήγησες την απουσία του σπέρματος; Τι έκανες; Υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία, για απομίμηση οργασμού σε πιο προχωρημένη ηλικία;

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Κορονοϊός: «Λύγισε» ο Σωτήρης Τσιόδρας

Κορονοϊός: «Λύγισε» ο Σωτήρης Τσιόδρας

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Σωτήρης Τσιόρδας μας ενημέρωσε και σήμερα για τις εξελίξεις στην χώρα μας Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, μεταξύ άλλων, απάντησε σε μια σκληρή ερώτηση που δέχτηκε από ένα φίλο του ...

Συνεργάτης του Λιάγκα έφυγε από τον ΣΚΑΪ και μόλις έκλεισε με τον Alpha!

Συνεργάτης του Λιάγκα έφυγε από τον ΣΚΑΪ και μόλις έκλεισε με τον Alpha!

Βασικά, την «έφυγαν» από τον ΣΚΑΪ και βρήκε δουλειά στον Alpha. Θυμάσαι φυσικά τον κακό χαμό που έγινε με την απόλυση της Ελεάνας Τρυφίδου η οποία εργαζόταν ως αρχισυντάκτρια στην εκπομπή ...

Πρώην παίκτρια του GNTM έχει ανάγκη από αίμα και κάνει δημόσια έκκληση

Πρώην παίκτρια του GNTM έχει ανάγκη από αίμα και κάνει δημόσια έκκληση

Η κατάσταση της υγείας της δεν της είχε επιτρέψει να προχωρήσει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Η Ελένη Ασημάκη μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και έκανε δημόσια έκκληση σε όλους τους ανθρώπους να συνεχίσουν ...

Κορονοϊός: Κλείνουν οι οργανωμένες παραλίες

Κορονοϊός: Κλείνουν οι οργανωμένες παραλίες

Μετά τις σημερινές εικόνες ντροπής ο πρωθυπουργός αποφάσισε να κλείσει όλες τις οργανωμένες παραλίες, αλλά και τα χιονοδρομικά κέντρα. Με κλειστές τις καφετέριες οι Έλληνες αποφάσισαν να πάνε βόλτα στις ...

Θα φορούσες για νυφικό ένα floral φόρεμα;

Θα φορούσες για νυφικό ένα floral φόρεμα;

Σε ρωτάμε γιατί τα νυφικά αλλάζουν! Αυτή την Άνοιξη μια από τις τελευταίες τάσεις στα νυφικά θα είναι τα ρομαντικά floral φορέματα που πρέπει να πούμε πως είναι εντυπωσιακά. Βέβαια, ...