Σάββατο 27 Μάιος

Φτιάχνουμε ρολό κιμά γεμιστό με ζαμπόν και γραβιέρα!

16 Δεκεμβρίου 2016 · ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΑΣ
Φτιάχνουμε ρολό κιμά γεμιστό με ζαμπόν και γραβιέρα!

Μοιράσου το

Από JoyTv

Μια λαχταριστή και πάρα πολύ χορταστική συνταγή για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά θα την λατρέψουν και ο σύζυγός σας θα σας αποθεώσει! Συνοδεύεται με πατάτες ή σαλάτα.

Υλικά για το ζύμωμα του κιμά:

  •  1 κιλό κιμά (μοσχαρίσιο)
  •  2 κρεμμύδια τριμμένα
  • 2 φλιτζάνια ψίχα ψωμιού
  • 2 αυγά
  • 1 φλιτζάνι του καφέ λάδι
  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη (ξερή)

Για την γέμιση:

  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 3 φέτες μπέικον
  • 1 πιπεριά φλωρίνης
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • ¼ τυρί γραβιέρα (κομμάτια)

Πώς θα φτιάξουμε τον κιμά:

  1. Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα υλικά και τον αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει.
  2. Μετά τον βάζουμε σε μία λαδόκολλα ή πλαστική μεμβράνη για να μας βοηθήσει να το τυλίξουμε σε ρολό.
  3. Τον πατάμε και τον πλάθουμε προσπαθώντας να του δώσουμε ένα τετράγωνο σχήμα με πάχος 5 εκατοστά.
  4. Τοποθετούμε στο κέντρο του πρώτα το ζαμπόν.
  5. Επάνω από το ζαμπόν βάζουμε το μπέικον, από πάνω τις πιπεριές κομμένες μπαστουνάκια και στο τέλος βάζουμε το τυρί.
  6. Τυλίγουμε τον κιμά και του δίνουμε σχήμα…

Περισσότερα: JoyTv.gr

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Συνταγή για light σάλτσα ντομάτας

Συνταγή για light σάλτσα ντομάτας

Από JoyTv Tα μακαρόνια όλοι τα λατρέψαμε! Αυτό που δεν λάτρεψε, όμως, ποτέ καμία μας είναι οι θερμίδες από τις βαριές σάλτσες. Και γι αυτό το λόγο η γιαγιά Σωσώ ...

Νηστίσιμη Mousse σοκολάτα με 4 υλικά

Νηστίσιμη Mousse σοκολάτα με 4 υλικά

Από iPop Chefs Υλικά: 1 κονσέρβα ρεβίθια 1/2 φλιτζάνι μαύρη σοκολάτα 2 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.γλ. βανίλια Εκτέλεση: Σ’ ένα μπολ αδειάζουμε τα υγρά απ’ την κονσέρβα και τα χτυπάμε ...

3 Τρόποι να Φορέσεις το Μαντήλι σου

3 Τρόποι να Φορέσεις το Μαντήλι σου

Xωρίς να αποτελεί μυστικό το σωστό αξεσουάρ έχει τη δύναμη να αναδιαμορφώσει οποιοδήποτε outfit. Το μαντήλι είναι ένα από αυτά. Από τα πιο ευέλικτα αξεσουάρ, με άπειρους τρόπους styling. Ακόμα ...

Το αρνάκι που περίσσεψε απ’το πασχαλινό τραπέζι το τρώμε με κάρυ

Το αρνάκι που περίσσεψε απ’το πασχαλινό τραπέζι το τρώμε με κάρυ

Από iPop Chefs Υλικά: Το αρνάκι που περίσσεψε κομμένο σε κομματάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια 3 κ.σ. λάδι Αλατοπίπερο Για τη σάλτα κάρυ: 1 κ.σ. κάρδαμο ...

Η χρήση της μπανανόφλουδας στην ομορφιά μας

Η χρήση της μπανανόφλουδας στην ομορφιά μας

Η μπανάνα δεν είναι μόνο νόστιμη και θρεπτική. έχει να μας προσφέρει ακόμα κι η φλούδα της. *Οι γιαγιάδες λένε ότι η φλούδα της μπανάνας απομακρύνει κονδυλώματα. Τις μικρές κρεατοελιές. ...