Τρίτη 19 Φεβρουάριος

Οι εχθροί του μεταβολισμού σου

19 Σεπτεμβρίου 2018 · ΗΛΙΑΝΑ ΤΣΑΚΙΡΗ
exthroi45636363

Μοιράσου το

Ο μεταβολισμός μας επηρεάζεται από τις συνήθεις του φαγητού μας αλλά και από τις γενικές μας συνήθειες. Παρακάτω θα δεις τρεις εχθρούς που ίσως να τους έχεις πλάι σου.

1. Τρως λίγα καυτερά ως καθόλου

Σε μια έρευνα στην επιθεώρηση της Appetite αποδείχτηκε ότι όσοι έβαζαν στο βραδινό τους καυτερή σάλτσα χόρταιναν πιο γρήγορα και έτρωγαν λιγότερο κατά τις 30%.

2. Καθιστική μου ζωή όλη

Σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι όσοι κάθονται από τις 3 ώρες και πάνω ο μεταβολισμός αρχίζει να αχρηστεύει, αφού οι μύες δε χρειάζονται να δουλέψουν και να κάψουν λίπος.

3. Δεν πλένεις τα χέρια σου

Περίεργο και όμως αληθινό. Στο Pennington Biomedical Research Center αποδείχτηκε ότι υπάρχει ιός που μεταφέρεται στο αναπνευστικό σύστημα και μετατρέπει τα βλαστοκύτταρα σε λιποκύτταρα. Για αυτό πλένουμε χέρια όσο πιο συχνά μπορούμε.

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Εβδομάδα με στιλ

Εβδομάδα με στιλ

Μια καινούρια βδομάδα μπήκε και μας περιμένει να την περιποιηθούμε με σωστό στυλ. Αν δεν έχεις καμία ιδέα, θα προσπαθήσουμε να σου λύσουμε τα χέρια.

Όταν οι fashion bloggers μας ταξιδεύουν

Όταν οι fashion bloggers μας ταξιδεύουν

View this post on Instagram Magazines don’t count as reading? What the VOGUE are they talking about? 🙄😅 A post shared by MARTA SIERRA (@marta__sierra) on Nov 5, 2018 at ...

Συνδύασε το πουλόβερ σου σωστά!

Συνδύασε το πουλόβερ σου σωστά!

Δεν θέλουμε να σου μιλήσουμε γενικά για τα πουλόβερ. Θέλουμε να σταθούμε σε εκείνο το πουλόβερ που αγαπάς και φοράς συνέχεια μέσα στο σπίτι όταν οι δουλείες τελειώνουν και αρχίζει ...

Εύκολες και υγιεινές συνταγές για πρωινό

Εύκολες και υγιεινές συνταγές για πρωινό

Από Gynaika Magazine Αντικαταστήστε το κλασικό πρωινό των δημητριακών με γάλα με εύκολες και υγιεινές συνταγές. Παρακάτω μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για πρωινό που θα σας κρατήσουν χορτάτες και δυνατές ...

Εμφανίσεις από εξωτερικό

Εμφανίσεις από εξωτερικό

Λίγες ιδέες από street style εξωτερικού, είναι μια καλή λύση αν έχεις ξεμείνει από συνδυασμούς και έμπνευση. Η @blankitinerary έχει λύσεις και τις μοιράζεται στο instagram.