Σάββατο 20 Οκτώβριος

Μόνο εδώ: Η Νανά Παλαιτσάκη απαντάει σε όσους τη "σταύρωσαν" για τους Pink Floyd!

22 Φεβρουαρίου 2016 · ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μόνο εδώ: Η Νανά Παλαιτσάκη απαντάει σε όσους τη "σταύρωσαν" για τους Pink Floyd! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μοιράσου το

Θα έχεις δει βεβαίως τον χαμό που έχει γίνει από το Σάββατο, όταν την ώρα που βλέπαμε σε ζωντανή σύνδεση την κηδεία του Παντελή Παντελίδη, η Νανά Παλαιτσάκη φανερά συγκινημένη είπε: «Αυτό που θα ήθελα να πω και το στέλνω τώρα, τα φιλιά μου και την αγάπη μου στη Φράνκα Ράιτ. Τη σύζυγο ενός κορυφαίου των Pink Floyd, είναι μαζί με τον David Gilmour, μου στέλνει φωτογραφία τους τώρα, μας δίνουν συγχαρητήρια για μια μετάδοση που παρακολουθούν όλοι οι οπαδοί των Pink Floyd στον κόσμο και μου λέει ότι για εκείνη ήταν ένας άγγελος. Μιλάμε για ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα στον κόσμο».

Από τότε ξεκίνησε ένας ιντερνετικός πόλεμος, που είχε αποδέκτη τη Νανά, γιατί πολλοί, ακούγοντας τη να λέει ότι είναι μαζί, θεώρησαν ότι εννοούσε ότι η Φράνκα είναι ζευγάρι με τον David Gilmour, κάτι που βεβαίως δεν ισχύει, γιατί η Φράνκα ήταν παντρεμένη με τον Ρίτσαρντ Ράιτ, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή! Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ατάκα της «μου στέλνει φωτογραφία τους τώρα», προκάλεσε νέο γύρο σχολίων, γιατί πίστευαν ότι αναφερόταν στον David Gilmour, ενώ ο άντρας που είδαμε στο κινητό της Νανάς Παλαιτσάκη μαζί με την Φράνκα Ράιτ είναι ο Ελληνοϊταλός, Antonello Russo.

To marymary επικοινώνησε με την γνωστή δημοσιογράφο, προκειμένου να μάθει τι συνέβη και να καταγράψει τη δική της άποψη. «Εκτίμησα ότι θα ήταν τουλάχιστον απρεπές να μην ανακοινώσω τη συντριβή και τα συλλυπητήρια της Φράνκα Ράιτ για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη, μιας προσωπικότητας που εκτός από σύζυγος ιδρυτικού μέλους του θρυλικού συγκροτήματος Pink Floyd, Richard Wright, μου ανέφερε (και φυσικά θα ήταν ελεεινό εκ μέρους μου να την αμφισβητούσα) ότι είναι πρόεδρος πολλών sites που αφορούν σε οπαδούς του συγκροτήματος. Η Franka μου έστελνε συνεχώς φωτογραφίες από το δωμάτιο στην Κοπεγχάγη όπου παρακολουθούσε τον θρήνο του κόσμου συντετριμμένη για τον χαμό του ανθρώπου. Μου έγραψε επίσης , όπως θα διαβάσετε και στον «τοίχο της» ότι εκπροσωπεί και τα μέλη εκείνα που πιστεύουν ότι η επικοινωνία μέσω της μουσικής είναι ΜΙΑ. Οι φωτογραφίες στο messenger ήταν πάρα πολλές και τη στιγμή που στρέφω το κινητό στην κάμερα «βγήκε στον αέρα » η φωτό όπου είναι αγκαλιά με ιδιοκτήτη site οπαδών του συγκροτήματος «Pink Floyd for ever and ever» (σ.σ. τον Antonello Russo). Την Franka την εκτιμούσα και την εκτιμώ πολύ, το μόνο που ήθελε ήταν να συλληπηθεί για έναν θάνατο ενός πολύ αγαπημένου ανθρώπου που, όπως μου εξήγησε, τον θαύμαζε!«, μας είπε η Νανά και μας εξήγησε ότι έδειξε κατά λάθος τη φωτογραφία του Antonello Russo, γιατί το κινητό της είναι καινούργιο και δεν έχει μάθει ακόμα να το χειρίζεται.

np22216

Πραγματικά, μπαίνοντας μέσα στον «τοίχο» της Φράνκα Ράιτ, εκτός από φωτογραφίες που έδειχναν ότι παρακολουθούσε την κηδεία του Παντελίδη από το Ε, βρήκαμε και αυτή την ανάρτηση που έγραφε: «Λοιπόν για να σταματήσουν όλα αυτά τα απίστευτα αισχρά σχόλια που με κάνουν να αισθάνομαι ΝΤΡΟΠΗ γι αυτούς που συνεχίζουν να βρίζουν τη Νανά Παλαιτσάκη με τόσο μίσος, με χυδαίες εκφράσεις. Μόνο ΑΝΤΡΕΣ δεν είναι. Ούτε Έλληνες με αξιοπρέπεια. Τους πληροφορώ λοιπόν ότι λόγω αποστάσεως έγινε παραπληροφόρηση. Ο κύριος και φίλος μου είναι ο Andonello Russo, ιδιοκτήτης του club Pink Floyd For Ever and Ever του οποίου είμαι πρόεδρος».

Μόνο εδώ: Η Νανά Παλαιτσάκη απαντάει σε όσους την σταύρωσαν για τους Pink Floyd!

Λίγο μετά, η Νανά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ένα κείμενο όπου έγραφε τα εξής:

H AΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ

Με δεδομένο το «βαρύ κατηγορώ» από χρήστες του διαδικτύου με αφορμή την αναφορά που έκανα στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για την Franka Wright που με τον ρόλο της ως πρόεδρος μελών που λατρεύουν τον ιστορικό συγκρότημα των PINK FLOYD , μου ζήτησε από την Κοπεγχάγη, όπου βρισκόταν, με δεκάδες μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο τη θλίψη και την συμπαράσταση για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη έχω να δηλώσω τα εξής:
1. Ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος των PINK FLOYD ήταν ο σύζυγος της FRANKA, Richard Wright με τον οποίο και υπήρξε παντρεμένη για πάρα πολλά χρόνια.
2. Την Franka την γνωρίζω περισσότερα από είκοσι χρόνια.
3. Ο David Gilmour επίσης είναι ιδρύτικο μέλος του συγκροτήματος και ζει στην Αγγλία.
4. Ο κύριος στην φωτογραφία που ήταν με την Franka είναι ο Andonello Russo και του Κλαμπ Pink Floyd For Ever And Ever.
Θεωρώντας ότι θα ήταν μεγάλη απρέπεια να αγνοήσω τα συνεχόμενα μηνύματα της κυρίας Wright η οποία παρακολουθούσε από την Κομπεγχάγη τον αποχαιρετισμό στον Παντελή Παντελίδη και με δεδομένο ότι ήθελε να εκφράσει και την συμπαράσταση Ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ PINK FLOYD στον κόσμο, την συμπαράστασή της στους Έλληνες καθώς για εκείνη η μουσική είναι ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ θεώρησα ότι ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ.
ΤO AΔΙΚΗΜΑ λοιπόν που διέπραξα έχει να κάνει ότι α) εξαιτίας της ομολογουμένης φόρτισης της στιγμής είπα ότι είναι σύζυγος του Gilmour…. Και β) Στο ότι στο δέκατο του δευτερολέπτου η οθόνη του κινητού μου «άνοιξε» σε φωτογραφία της Franka που είναι με τον Andonello Rouso Ιδιοκτητη του κλαμπ Pink Floyd for ever and ever στο οποίο είναι πρόεδρος μαζί με τον David Gilmour.

Φυσικά η FRANKA δημοσίευε στον δικό της «τοίχο» την ίδια στιγμή μετάδοσης της εκπομπής στιγμιότυπα από το πλήθος που συμμετείχε στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη
Αυτά είναι τα γεγονότα και αυτό που περιέγραψα είναι το έγκλημά μου
Franka Wright (Σ’ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου! Προσπάθησα να μεταφέρω την συμπαράσταση και την θλίψη σου σε όλους όσους πενθούσαν θεωρώντας ότι η βαρύτητα της προσωπικότητάς σου δεν θα μπορούσε να με κάνει να αδιαφορήσω για την επιθυμία σου αλλά και η ανθρώπινη σχέση μας).

palpal22216

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Χθες μάθαμε πως είναι έγκυος και σήμερα μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Χθες μάθαμε πως είναι έγκυος και σήμερα μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Όπως ακριβώς στο είχαμε πει! Χθες διάβασες εδώ, πως η Άννη Πανταζή είναι για πρώτη φορά έγκυος. Η Άννη Πανταζή βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, θα αποκτήσει κοριτσάκι ...

Το αποκάλυψαν στο Πρω1νό: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της πόλης

Το αποκάλυψαν στο Πρω1νό: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της πόλης

Νέος έρωτας στην Ελληνική showbiz! Πριν από λίγη ώρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μέσα από το Πρω1νό του Ant1, αποκάλυψε το νέο ζευγάρι της πόλης. Κορίτσια θέλουμε να σας πούμε πως ...

Τι είδες χθες; The Voice ή Μουρμούρα;

Τι είδες χθες; The Voice ή Μουρμούρα;

Για να δούμε τι έγραψαν χθες τα μηχανάκια της AGB. Έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί χθες ήταν η δεύτερη μέρα προβολής του The Voice και θέλουμε να δούμε αν κατάφερε να ...

Συγκλονίζει Ελληνίδα δημοσιογράφος: «Με χτύπησαν πολύ, κινδύνεψε το παιδί μου!»

Συγκλονίζει Ελληνίδα δημοσιογράφος: «Με χτύπησαν πολύ, κινδύνεψε το παιδί μου!»

Το απίστευτο περιστατικό που έζησε μέσα στο σπίτι της περιέγραψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη. Η Κάτια Νιάκαρη έπεσε θύμα ληστείας όταν βρήκε έναν άντρα στο σαλόνι του ...

Ποια παίκτρια του Power of Love έκανε πλαστική στη μύτη και το αποκάλυψε στο instagram;

Ποια παίκτρια του Power of Love έκανε πλαστική στη μύτη και το αποκάλυψε στο instagram;

Αφού το ήθελε καλά έκανε! Η Τζούλια Καραγιάννη έκανε πλαστική στη μύτης και το αποκάλυψε με μερικές φωτογραφίες που ανέβασε στα insta stories της. Η πρώην παίκτρια του Power of ...