Κυριακή 18 Αύγουστος

Αυτά που οι άντρες βρίσκουν ξενερωτικά

8 Ιουνίου 2017 · ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ
antres86171717

Μοιράσου το

Μπορεί να κάνουμε ό, τι είναι στη διάθεσή σας για να γοητεύσουμε το άλλο φύλο,όμως υπάρχουν ορισμένες ενέργειες και συμπεριφορές που ούτε που φανταζόσουν πόσο τους ξενερώνουν. Χωρίς να το συνειδητοποιύμε αυτά τα μικρά ίσως πράγματα, αντί να τους φέρουν κοντά μας τους διώχνουν μακριά. Καιρός να τα μάθουμε και να τα αποφύγουμε ,αρκεί πάντα να παραμένουμε ο εαυτός μας.

Φοράς έναν τόνο make up ;

Κακώς ! Μπορεί να το παρακάνεις με τη βάση, τα concealer, σκιά ματιών, eyeliner, μάσκαρα, κραγιόν και ρουζ για να φαίνεστε πιο ελκυστική, αλλά μπορεί να σας εκπλήξει να μάθετε ότι όλο αυτό δεν είναι ελκυστικό κορίτσια. Μπορεί να επιλέγετε να φορέσετε πολύ μακιγιάζ επειδή νομίζετε ότι αυτό προσελκύει τους άντρες, αλλά στην πραγματικότητα τους αποτρέπει.

Είσαι κουτσομπόλα;

Μπορεί να φανεί διασκεδαστικό να μοιράζεστε τις τελευταίες φήμες, τα σκάνδαλα και τις ιστορίες που αφορούν τη ζωή των φίλων, της οικογένειας και των συναδέλφων σας με έναν άντρα, αλλά ίσως να σας εκπλήξει να μάθετε ότι το να είσαι κουτσομπόλα τον ξενερώνει. Μπορεί οι προθέσεις σας να είναι να να ανοίξετε τις γραμμές επικοινωνίας μαζί του και να τον κρατήσετε σε ενδιαφέρον, είναι όμως σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι δίνοντάς του το χαμηλό επίπεδο πληροφοριών τον κάνει να φανταστεί για εσάς ότι έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι με φτωχή εικόνα του εαυτού τους βασίζονται σε κουτσομπολιά ως τρόπο να αισθάνονται καλύτερα για τη ζωή τους και επιλέγουν να μιλάνε για τις τελευταίες αποτυχίες και σκανδαλώδεις συμπεριφορές των άλλων ως τρόπο να δώσουν ώθηση στους εαυτούς τους. Αν κοιτάτε να προσελκύσετε άντρες, πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι άντρες προσελκύονται από γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση, νιώθουν ότι αξίζουν και δεν χρησιμοποιούν τους άλλους για να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Δείχνεις υπερβολική αυτοπεποίθηση

Ενώ η υψηλή αυτοεκτίμηση είναι μια ποιότητα που οι άνδρες βρίσκουν εξαιρετικά ελκυστική στις γυναίκες, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην αυτοπεποίθηση και την επίδειξη της. Και ενώ θα πρέπει σίγουρα να πιστεύετε στον εαυτό σας, να είστε υπερήφανες για τα επιτεύγματά σας και να είστε ευχαριστημένες με αυτό που είστε, θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι η επίδειξη είναι πολύ ξενέρωμα. Συγκεκριμένα, οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που καυχιούνται για τον εαυτό τους δεν αντιλαμβάνονται πόσο αρνητικό αντίκρυσμα έχει στους άλλους. Έχοντας ένα τεράστιο εγώ και ενεργώντας σαν ναρκισίστρια κάνετε τεράστια λάθη. Εναλλακτικά, θα πρέπει να επιλέξετε την ταπεινοφροσύνη και να είστε αρκετά ασφαλείς με τον εαυτό σας χωρίς να βασίζεστε στην αλαζονεία για να κάνετε εντύπωση.

Μην κακολογάς τον πρώην σου

Αυτό το είδος αρνητικής συμπεριφοράς σας κάνει πραγματικά να φαίνεστε λίγη. Ενώ οι προθέσεις σας μπορεί να είναι να δείξετε σε κάποιον πόσο έχετε ξεπεράσει την τελευταία σας σχέση και ότι ο νυν δεν έχει τίποτα να ανησυχεί , όμως επικρίνοντας συνεχώς τον πρώην σας παύεται να είστε ελκυστική . Επίσης μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί να δείξει ότι έχετε ακόμα ε συναισθήματα γι’ αυτόν. Έτσι, αντί να μιλάτε για τον πρώην σας, αφήστε το παρελθόν στο παρελθόν, ώστε να μπορείτε να προσελκύσετε τον καινούργιο στο μέλλον.

Να δείχνεις ότι τον έχεις ανάγκη αλλά με μέτρο

Οι άνδρες θέλουν να αισθάνονται ότι τους χρειάζονται. Συγκεκριμένα, οι άνδρες θέλουν να γνωρίζουν ότι προσθέτουν αξία στη ζωή σας και ότι δεν είναι περιττοί, αναλώσιμοι ή διαθέσιμοι. Ωστόσο, πολλές γυναίκες το κάνουν αυτό υπερβολικά με ζήλια και απελπισία. Απαιτούν ή εκλιπαρούν με τον τρόπο τους ο άλλος να ξοδεύει μαζί τους κάθε στιγμή του από την ώρα που ξυπνάει. Έτσι δείχνετε προσκολλημένες και συναισθηματικά εξαρτημένες από έναν άνθρωπο, επειδή νομίζετε ότι θα τον φέρετε πιο κοντά και θα τον εμπνεύσετε να παραμείνει. Ενώ απλά τον πιέζετε.

Το παρακάνετε με τα κόλπα

Ενώ είναι αλήθεια ότι οι άνδρες είναι διεκδικητικά άτομα και τους αρέσει το παιχνίδι κυνηγός- θήραμα να ξέρετε όμως ότι υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της ανεξαρτησίας και της αδιαφορίας. Μπορεί να νομίζετε ότι παίζοντας σκληρά θα τον τρελάνετε όμως στην πραγματικότητα, παίζοντας παιχνίδια μπορεί να σας κάνει να σας δείχνει εξαιρετικά ανώριμες και να δημιουργήσετε την εντύπωση ότι δεν είστε ακόμα έτοιμες, πρόθυμες και δεν ενδιαφέρεστε να τον γνωρίσετε σε ένα βαθύτερο και πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Τα υπερμαλλιά

Ενώ εσείς μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο (και χρήματα) προσπαθώντας να τελειοποιήσετε τα περίπλοκα updos και περίπλοκα στυλ που βλέπετε στα περιοδικά και στην τηλεόραση, αποδεικνύεται ότι οι άντρες δεν προσελκύονται από τα υπερβολικά επεξεργασμένα μαλλιά. Στην πραγματικότητα, μια έρευνα από την Pantene αποκάλυψε ότι το 78 τοις εκατό των ανδρών έλκονται από γυναίκες με λαμπερά, υγιή μαλλιά που δεν είναι υπερβολικά στυλιζαρισμένα. Συγκεκριμένα, οι χαλαρές μπούκλες και τα κυματιστά μαλλιά θεωρούνται πιο ελκυστικά για τους άνδρες από τα υπερβολικά ισιωμένα μαλλιά και τα σύνθετα updos. Περίπου το 75% των ανδρών ανέφερε ότι τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν για την ίδια την γυναίκα.

Του λέτε σε όλα ναι;

Πιστέψτε το ή όχι, το να συμφωνείτε με έναν άνθρωπο μπορεί να είναι πολύ ξενερωτικό. Αν φοβάστε να δηλώσετε τις απόψεις σας, δεν είστε διατεθειμένοι να διαφωνείτε μαζί του και θέλετε να αποφύγετε οποιαδήποτε σύγκρουση επειδή πιστεύετε ότι θα τον απομακρύνει, στην πραγματικότητα αυτό δείχνει έλλειψη ειλικρίνειας και αυθεντικότητας . Εξάλλου, η ικανότητά σας να εκφράζετε τις πραγματικές σκέψεις και τα συναισθήματά σας είναι αυτό που βοηθά στην ενίσχυση της σύνδεσής σας και σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο σε ένα βαθύτερο και πιο οικείο επίπεδο. Το κλειδί είναι να είστε ο αληθινός εαυτός σας – με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσελκύσετε τον κατάλληλο άνθρωπο που εκτιμά το πρόσωπο που πραγματικά είστε και όχι ο άνθρωπος που νομίζετε ότι θέλει να είστε. Θυμηθείτε, ένας τύπος δεν ψάχνει για έναν κλώνο, οπότε θα πρέπει να σταματήσετε να παίζετε ένα ρόλο αν θέλετε να είστε μέρος της ζωής του.

Μοιράσου το

Δες και αυτά

Πως κατάφερε η Mariah Carey να ρίξει το instagram με ένα μπουκάλι;

Πως κατάφερε η Mariah Carey να ρίξει το instagram με ένα μπουκάλι;

Mariah Carey σε Α Γ Α Π Α Μ Ε !!! Θα έχει πάρει το μάτι σου το instagram το #bottlecapchallenge. Αν όχι σου λέμε πως σε αυτή την πρόκληση πρέπει ...

Οριστικά εκτός Open ο Μουτσινάς: Σε ποιο κανάλι θα πάει τελικά;

Οριστικά εκτός Open ο Μουτσινάς: Σε ποιο κανάλι θα πάει τελικά;

Όλα δείχνουν πως δεν θα δούμε ξανά στο Open τον Νίκο Μουτσινά! Σήμερα το πρωί μάθαμε από το Happy Day πως ο παρουσιαστής και οι υπεύθυνοι του Open έκαναν ένα ...

Με αυτή την DIY θα προστατέψεις τα μαλλιά σου μετά την θάλασσα

Με αυτή την DIY θα προστατέψεις τα μαλλιά σου μετά την θάλασσα

Καλή η θάλασσα, καλός ο ήλιος, αλλά πρέπει να προσέξεις περισσότερο. Οι ακτίνες του ήλιου και το νερό της θάλασσας ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας για αυτό μετά από κάθε μπάνιο ...

Reality που σίγουρα δεν θυμάσαι ότι πέρασαν από την Ελληνική TV

Reality που σίγουρα δεν θυμάσαι ότι πέρασαν από την Ελληνική TV

Κάποτε τα κανάλια μας αγόραζαν τα ξένα reality σαν να είναι ζεστό ψωμί. Όταν το χρήμα έτρεχε ποτάμι στα κανάλια  είχαμε δει στις οθόνες μας άπειρα reality κάποια από τα ...

Couture Fashion Week: Οι καλύτερες εμφανίσεις!

Couture Fashion Week: Οι καλύτερες εμφανίσεις!

Ξέρεις ότι λατρεύουμε τις επίσημες εμφανίσεις που κάνουν τα διάσημα κορίτσια στο εξωτερικό. Γι’ αυτό μαζέψαμε όλες όσες μας εντυπωσίασαν στο Couture Fashion Week για να δεις καλοκαιρινές επίσημες εμφανίσεις.